Comfy ”errand” look

Jeans from Urban outfitters, here! | Jacket from Na-kd, here! | Hoodie from Zalando, here! | bag from Chanel | Sunnies from ray-ban, here!

Hey lovelies!

Here’s yesterday’s comfy errand look, I just wanted to stay warm and comfy but I still wanted to rock my new Chanel bag;) We went down town to finish shopping for a charity gala coming up after the all star break (the hockey break this weekend). We also had to go get some groceries and shop the last couple of things for our LA trip tomorrow. I’m so excited to go back to LA, sun and warmer weather which means less layers of clothes. YES! And I’m very excited I get to go with Anton this time. We leave at 7 am tomorrow so today we’re just gonna pack, leave Turtle and chill at home.

//

Hej finingar! 

Såhär såg jag ut igår när vi sprang ner på stan för att bocka av några ärenden, vi handlade bland annat klart till en välgörenhetsgala som Canucks håller i direkt efter allstar uppehållet, sen så handlade vi lite mat och fixade de sista inför LA imorgon. Ska bli så kul att åka tillbaka till LA och denna gång med Anton. Sol, värme och färre lager kläder, älskar! Så idag ska vi bara packa, lämna Turtle och ta det lugnt hemma, vårt flyg går vid 07 så det blir en tidig kväll ikväll:) 

LOADING..