Wedding Dresses

kristinsundberg-wedding

Source Pinterest

In a month when my friends gets here I was thinking of making an appointment to try on some wedding dresses, mostly just for fun cause it will still be over a year left till the wedding. But I at least can get an idea of what I want, or I kinda know what style I like I just wanna know what looks better on me. And I think it would be a fun thing to do with my girls, try on dresses and drink champagne! 😉 Wooop, I will take a bunch of picture so i can show you too:) There’s so many options out there and I’ve been leaning towards long sleeves the whole time but I’m not sure about that any more. So we will see, I’m sure you know when you know right?;)

//

Om en månad när mina pinglor kommer och hälsar på har jag tänkt att vi ska gå och prova klänningar, det kommer fortfarande vara över ett år till bröllopet så vi ska mest gå för kul skull och för att jag kan få en idé av vad jag gillar, eller jag vet egentligen vad jag är ute efter men jag vill snarare få ett hum om vad som passar mig bäst. Det blir ju också en rolig tjejgrej att göra, prova klänningar och dricka champagne 😉 Eller hur? Kameran kommer såklart åka med också så att jag kan visa er lite olika alternativ. Jag har varit inne på långärmat hela tiden men börjar tveka lite, det är ju en djungel av olika modeller men jag är helt säker på att jag kommer känna ganska direkt vad jag gillar och inte gillar. 

  1. Julia skriver:

    Åh va underbart kul för er !
    Längtar till att få se lite bilder !
    kram!

  2. Sylvia skriver:

    Cannot wait to see these pics! And yes, you will know when it’s THE ONE 🙂 I am pretty sure the biggest problem you will have is that every style will look great on you. Lycka till in your search, have fun, but most of all take your time, enjoy the moments and make lots of memories with your friends.

Comments are closed.

LOADING..