Interior Moodboard

bykiki-interior-moodboard

Been drooling over some great interior design on Pinterest today. I’ve mentioned earlier that we’re gonna change our kitchen a little bit when we go back to Sweden this spring.
As you may know we have a pretty woody style in the kitchen right now, we have a concrete countertop, a bunch of wooden cutting boards and a wooden table. We are going to re-do the countertop cause it has a lot of stains so I’m trying to decide if I either wanna just make another one in concrete and get a marble kitchen table or if we should get a Dekton countertop (it’s like marble but it won’t stain as easily as marble does and it prettier than marble, I think.) and then get a black kitchen table, kinda like picture number 4. What do you think we should do?

1. Get a Dekton (marble) countertop and a black kitchen table?
2. Re-do the concrete countertop and get a marble kitchen table?

//

Har dreglat över inredning på Pinterest idag. Tror jag nämnt tidigare att vi ska göra några förändringar i vårt kök när vi kommer hem till Sverige i vår.
Som ni kanske vet så har vi en rätt så träig stil i köket just nu, betong-bängskiva, massvis med trä-skärbrädor och ett köksbord i rustikt trä. Vi ska göra om bänkskivan eftersom det blivit massa fläckar på betongen så då funderar jag på om vi bara ska göra en ny i betong och skaffa ett marmor-bord istället för träbord. Eller om vi ska göra bänkskivan i Dekton (ser ut som marmor men är både slit-tåligare och snyggare tycker jag), isåfall tänker jag mig ett svart köksbord istället, typ som på bild nummer 4 ovan. Vad tycker ni? 

1. Göra om betongskivan och skaffa ett marmorbord? 
2. Byta ut betongskivan till Dekton (marmor) och skaffa ett svart köksbord? 

 1. That’s a really tough choice!

  I have very similar interior taste as you I think, and have a black kitchen table but I’m not always in love with it – in fact, I always seem to go back to covering it with a white table cloth because I just feel like the table setting/food always looks better on a white surface. I would for sure go for the marble table – they are so stunning!

  As for the counter though, it would be great to have something with a little contrast to your kitchen table (and back-splash/cabinets for that matter) so going dark there would look pretty I think. The concrete counters look lovely already, but if you’re going to replace them, why not do something differently? Have you looked into cambrian black granite? It could look really beautiful and it’s so nice because it’s super durable and doesn’t stain. Just an idea 🙂

  I have black granite in my kitchen and really love it!

 2. Dekton-skiva och svart bord ! Det tycker jag verkar passa stilen på köket bättre än betong och sen att det är mer tåligt än marmor är ju ett starkt plus.Ettt svart bord är inte bara snyggt utan ger ju även lite ”tyngd” åt rummet på ett mer elegant sätt än träbordet gjorde. Dessutom behöver du inte våndas över eventuella fläckar på bordet som du kanske skulle göra med ett marmorbord. Sedan kan du ju ”stajla” köksbänken med skärbrädor och ”pinaler” i marmor i olika färger,grön och brun marmor är snyggt som tusan, samt några mörka i trä i olika utföranden,nån grej i stål och nåt i svart. Blir ett helt nytt kök,men med samma bas. Lycka till !!

 3. Sylvia skriver:

  1. But I LOVE the wooden kitchen table you already have. Would definitely keep that.

  1. kiki skriver:

   I already gave it to my mom for her outdoor room since it’s a bit too rustic to have in the kitchen since it’s very hard to keep clean

   1. Sylvia skriver:

    How nice for your mom! Looking forward to seeing what you decide. You have wonderful tastes and I love your decorating style.

 4. Inez skriver:

  Jag tycker marmor-bänkskiva och svart bord tror jag, men båda skulle vara snyggt😍 Älskar din blogg! Kram

Comments are closed.

LOADING..