It’s all about them roses

img_6794.jpg
7d995327-5abb-4191-8bec-49faa439fed0.jpg

Coat from na-kd, here! | Jeans from Urban outfitters, here! | T-shirt from Na-kd, here! | Bag from Givenchy | Sunnies fro Rayban, here! | Chokers from na-kd, here! | (adlinks)

Obsessed with this combination of denim, camel and something with roses.  I’m so digging this t-shirt from my girl Josefins collection for na-kd. Wore this look yesterday when I was running some errands and watched the hockey game.
Today we don’t have much planned, I’m gonna go to the gym and catch up with some paper work and then I think we’re gonna have a pretty chill day. We might go catch a movie later, there’s a few movies I wanna see right now. Have a lovely day peeps! xx

//

Älskar denna kombination av denim, kamel och en vit tisha med någon rosdetalj på. Diggar verkligen denna t-shirt som min fina vän Josefin designat för na-kd. Bar denna look igår när jag sprang några ärenden samt var och kollade på hockey. 
Idag har vi inte mycket planerat, jag ska strax gå till gymmet sen tänkte jag ta ikapp med lite pappersjobb. Så de blir en väldigt lugn dag idag, vi kanske går på någon bio senare, de är ett gäng filmer som jag vill se just nu. Tror det är 3 animerade filmer jag vill se som inte Anton vill se så jag ska tvinga med han på en iallafall! 😉 Ha en fin dag vänner! Kram 

 

 1. Anna skriver:

  vart är det fina bältet från? xx

  1. kiki skriver:

   Tror jag köpte de på h&m för flera år sedan 🙂 kram

 2. I’m loving this look, girl! I love the hair and nails in these pictures as well!<3

  1. kiki skriver:

   Thank you! 😀 Xx

  1. kiki skriver:

   Thanks, me too! 😀 xx

Comments are closed.

LOADING..