Interior Favorites

bykiki-interior

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here (adlinks)

I really can not wait to start decorating again, it’s one of my biggest interests so it’s been something I’ve missed a lot since we moved from Sweden. So I’m really excited to redocorate our kitchen when we get home in a couple of months, need to get a new dining table and new chairs and probably a new lamp above the table depending on what table we get. I also wanna add some velvet in to our home and the two chairs above is just to die for! So stunning. So you might actually see some color in our home this spring, not all white as it always use to be! 😉

//

Det kliar verkligen i inrednings-fingrarna just nu, att inreda är ett av mina större intressen så det är verkligen något jag saknat sen vi flyttade från Sverige. Så gissa om jag längtar tills jag får komma hem och dekorera om i hemmet om några månader? Ska skaffa nytt bord och nya stolar till köket och så kanske de blir en ny lampa över köksbordet beroende på vad vi hittar för bord. Sen vill jag få in något i velvet i hemmet och dom två stolarna ovan är ju båda att dö för! Så läckra. Så de kan faktiskt bli så att ni faktiskt får se en gnutta färg i vårt hem till våren, inte bara vitt på vitt som jag alltid haft!;) Får se om jag är cool nog för en förändring. 

  1. I love, love, looove the velvet chair in nr. 5! I’ve seen it it pink as well and it’s just super cute!<3

  2. I love them all!

Comments are closed.

LOADING..