Christmas Treats

bykiki-rocky-road-2
bykiki-rocky-road-3

Mmmh, today me, my niece and my mom made these delicious rocky road cookies for christmas tomorrow. Made my family bring some kola to make them the way I use to do them in Sweden with a swedish candy called ”dumle”.

Here’s the recipe if you’d be interested in making them yourself.

Melt 200g dark chocolate in a bowl above boiling water, add one cup salted peanuts, one cup kola, one cup mini marshmallows in the melted chocolate. Mix it and pour onto a pan with wax paper, let cool in the fridge or outside (if you live somewhere cold like I do!;)). Enjoy!

//

Mmmh, idag har jag mamma och min systerdotter bakat goda rocky roads inför julafton imorgon, bad mamma köpa med Dumle så vi kunde baka dom så som jag brukar göra hemma. Receptet hittar ni nedan. 

De är så mysigt att ha familjen här. Njuter verkligen varje sekund, Anton åkte dessutom bort igen igår (samma dag som han kom hem) så Melissa (min systerdotter) fick sova med mig, så mysigt! Dock vaknade hon 4.30 av jetlaggen och ville inte somna om, men de gjorde inget, de är så himla mysigt att få höra hennes söta nyvakna röst bredvid en 🙂 

Här har ni receptet på kakorna:

Smält 200g mörk choklad i en skål över kokade vatten. Blanda i ca 20 st dumle som du klippt i bitar, 1,5 dl saltade jordnötter och 1,5 dl marshmallows, rör om och häll ut på en plåt med bakplåtspapper. Låt svalna i kylen eller utomhus. Skär upp och servera! Puss! 

 1. amber skriver:

  Hey Kristin,
  I love your blog!
  Maybe you can do another post about ”What you ate today” …
  or about the food you try not to eat 🙂

 2. amber skriver:

  Hey Kristin
  I love your blog!
  Maybe you can do an other post about ”What I ate today” ..
  Or about the food you try not to eat 🙂

Comments are closed.

LOADING..