Ocean Breeze

bykiki-dominican-republic-punta-cana-69
bykiki-dominican-republic-punta-cana-66
bykiki-dominican-republic-punta-cana-64
bykiki-dominican-republic-punta-cana-62
bykiki-dominican-republic-punta-cana-60
bykiki-dominican-republic-punta-cana-53

Skirt from Levis, similar here! | Top from Aeyren paris, here! | Shoes from Tony Bianco, here! (adlinks)

Shot this look at the beach the other day, you’ve probably seen the ”look” in my earlier posts already but I thought I would share the outfit details with you as well. Tomorrow is our last full day here in Dominican then we are going home on sunday, I’m so sad to leave this paradise but I’m really excited to see Anton again.

//

Fotade av denna ”look” på stranden häromdagen när ljuset var helt perfekt, ni har förmodligen hunnit se denna look i mina tidigare inlägg men tänkte att jag skulle dela med mig av bättre bilder och vart ni kan hitta plaggen. I morgon är det vår sista hela dag här i dominikanska, ska bli så tråkigt att lämna detta paradis men de ska bli himla skönt att träffa Anton igen.

  1. I love the denim skirt!:)

  2. Evilina skriver:

    Hej! Vad otroligt fina bilder du tar! Jag ska faktiskt åka till punta cana nu i februari med en kompis, och tänkte att du kanske har några tips till vart vi kan åka och vad vi kan göra? Gärna fina stränder, båtturer, restauranger osv. Hade varit sååå uppskattat med svar! Kram!

Comments are closed.

LOADING..