Last years christmas decoration

bykiki-interior-christmas-6
bykiki-interior-christmas-12
bykiki-interior-christmas-5
bykiki-interior-christmas-1
bykiki-interior-christmas1-4
bykiki-interior-christmas1-2
bykiki-interior-christmas
bykiki-interior-christmas-2

Since we won’t really decorate for christmas this year I thought I could share some pictures of how I decorated our home last year. This really makes me miss our beautiful Swedish apartment, can’t wait to step inside our home again this spring:) Haha I feel like I’m really obsessed with our apartment and I’m already nervous about selling it in the future, but hopefully I’ll be so excited for our new home (when we find one) that I will be happy to give our apartment a new lucky owner;). I’m probably gonna bomb you with interior posts when we get back to Sweden since I haven’t been able to blog about any interior since we moved;) So I have a few months of catching up to do;) Just kidding, but I’m thinking of doing some changes so I’ll share that with you guys for sure:)

Anyways, back to the christmas post.. My mom her boyfriend, my brother and my loved loved loved niece is coming to visit us for christmas and I couldn’t be more excited! So I guess I’ll have to step up my christmas game and go out and buy a tree and some christmas dekoration so that we get a little christmas spirit in here;) I also have some christmas shopping to do, but it’s only gonna be for my niece since me and Anton doesn’t do gifts for christmas (or actually no adults in my family do gifts anymore) not really for birthdays either. I prefer surprising Anton on a normal day than just buying each other gifts just because. I’d rather want him to donate the money or buy gifts for kids that might not get gifts for christmas. I’m just happy as long as I have good food an good company for Christmas:)

//

Eftersom jag inte gjort någon storsatsning på att julpynta i år så tänkte jag att jag kunde dela med mig av förra årets enkla juldekoration. Det får mig verkligen att sakna vår ljusa lägenhet i Sverige. Kommer vara så mysigt att kliva in i vårt hem igen i vår, då tänker jag bomba er med inredning för att ta ikapp den brist på inredning-inlägg som varit;) Nejdå, men jag funderar på att göra några förändringar i hemmet så de ska jag så klart dela med mig av till er:). 

Hursomhelst, tillbaka till jul-snacket. Min fina mamma, hennes kille, min bror och min älskade älskade systerdotter kommer hit över jul så jag är så himla glad och exalterad över att få fira jul och nyår med dom. Så jag måste nog steppa up jul-gamet, köpa en julgran och lite annat mysigt pynt. Sen måste jag ut och köpa lite julklappar till min systerdotter. Jag och Anton köper inte julklappar till varandra längre, eller ingen vuxen i min familj köper julklappar till varandra längre utan vi fokuserar främst på barnen. Jag överraskar hellre Anton med något en vanlig dag än att köpa massa julklappar bara för att. Men vi alla har ju våra olika traditioner:). För mig är god mat och sällskapet viktigast på jul. Kram på er! 

 1. Jessie skriver:

  This is jessie from hong kong. I am interested in the blanket throw in white and with white dot. May I know where can I get it? Any online shoppint? Thank you.

 2. Sara skriver:

  Hej! Jag undrar var du har köpt ditt överkast någonstans? 🙂

 3. I love how you decorated your apartment last year, super sweet!<3 The most important things during Christmas is the people you love and good food!:)<3

 4. Kerstin skriver:

  Åhh så mysigt! Vart kommer julgranskulorna ifrån? Verkligen jättefina! 🙂

  1. kiki skriver:

   hmm, minns inte riktigt men har för mig jag köpte dom på Rusta faktiskt 🙂 Kram

  1. kiki skriver:

   Thankss!😘

Comments are closed.

LOADING..