wedding – where to get married?

bykiki-wedding-plans

Hey babes!

Every time I’m making a wedding post or pin something for the wedding I get butterflies. It’s crazy to think that we get married in 1,5 year. We don’t wanna stress about planning the wedding so we are slowly starting to plan a few things. Right now we are just trying to figure out where we wanna get married and if we wanna have a big or small wedding. If we get married in Sweden I think we would have a pretty big wedding but we’ve also been talking about maybe getting married in Italy or Croatia or something and then we would obviously have a smaller wedding for our closest. I’m just a bit nervous for getting married in Sweden, the rain could easily ruin your day and we would love to have an outdoor ceremony. But when I saw the picture with the umbrella I fell in love. It might actually be my favorite wedding picture I’ve seen so far. So maybe it wouldn’t be a horrible idea getting married in Sweden;) I will keep you guys posted with all our wedding plans!:) Do I have any married readers? Where did you get married? Xx

//

Hej finingar! 

Varje gång jag skriver eller pinnar något inför bröllopet så får jag fjärilar i magen. Kan fortfarande inte fatta att vi gifter oss om 1,5 år! Vi vill inte känna någon stress med planeringen så vi har sakta börjat planera en del. Just nu försöker vi bestämma vart vi vill gifta oss och om vi vill ha ett stort eller litet bröllop. Vi har pratat lite grann om att gifta oss i Italien eller Croatien eller på något annat trevligt stället men då blir det ett mindre bröllop med våra närmsta. Vi funderar så klart också på att gifta oss i Sverige och vi båda är väldigt överens om att vi vill ha en utomhusceremoni. Men vi är lite rädd att vädret i Sverige ska förstöra de, man vill ju inte att de ska vara kallt och regnigt. Men när jag snubblade förbi bilden ovan i regnet med paraplyt blev jag lite kär. De kan vara min favorit-bild i bröllopskategorin so far. Helt fantastisk. Så kanske ett bröllop i Sverige inte skulle vara en dum idé? Är de fint väder i Sverige så är Sverige de bästa jag vet men vi får se vad vi bestämmer oss för till slut. Har jag några gifta läsare? Vart gifte ni er? 

 1. Sara skriver:

  Sa underbart att du ska gifta dig!! haha ngt sen att lasa din blogg! Jag och min man gifte oss pa Calistoga Ranch i Napa Valley, helt magiskt!! Rekommenderar verkligen att gifta sig pa annan plats an Sverige, just for vadrets skull… Och sa kul att flyga ut sina basta vanner och narmaste familj! Lycka till <3

 2. Johanna skriver:

  Thorskogs slott, strax utanför Göteborg är suuuuuper fint att gifta sig i! Magisk slottsmiljö med tinnar och torn och underbar natur, gott om sovplatser om man vill bjuda många!

 3. Frida skriver:

  Vi gifte oss på Österlen, och mitt under fotografering på stranden öppnade himlen sig. De absolut vackraste bröllopsbilderna är de när vi står under ett stort genomskinligt paraply. Sekunderna senare dök en fantastisk regnbåge upp över himlen som hann förevigas på bilderna. Kan med andra ord verkligen rekommendera dig att gifta dig i Sverige för regn kan vara SÅ vackert!

 4. Malin skriver:

  Hej Kristin! Jag och min man gifte oss i somras, eller på sensommaren iallafall (3 september). Vi hade både vigseln och festen inomhus men vi rodde båt till festen så alla gäster och vi var ju ute en del ändå (vi fotograferades ju ute också)! För att vara helt ärlig så blev jag nästan lite besviken för att det inte regnade någonting under dagen. Jag hade såklart också sett alla dessa underbara paraplybilderna och vi köpte ett stort sådant genomskinligt som vi hade med ifall att! Men, solen sken och allt var bra! Men framförallt märkte jag att man liksom inte bryr sig så mycket när det väl är. Man är bara så glad för allt annat, giftermålet, stora familjen och alla fantastiska vänner som är där för er skull! 🙂 Vi hade ett stort bröllop med alla vänner och det är jag väldigt glad för i efterhand, man kan prata om det med typ alla och vad folk tyckte var roligast etc. Lycka till med planerandet!

 5. Frida skriver:

  Jag gifte mig i Paris, bara jag och min man på ambassaden.
  Det var bra för oss då vi inte ville ha det så stort och vi redan var småbarnsföräldrar så vi kom iväg på tumanhand, exakt på dagen 10 år efter vi träffades.
  Du hittar säkert något underbart ställe att gifta dig på.

Comments are closed.

LOADING..