Hollywood | Choker blouse

bykiki-hollywood-outfit-2
bykiki-hollywood-outfit
bykiki-hollywood-outfit-5

Shirt from Na-kd, here! | Shorts from Levis, here! | Sunnies from Ray Ban, here! | Necklace from NA-KD, here!

Hey babes!

Sorry for the lack of updates, but it’s been so hard for me to be blogging here in Vancouver, it’s been raining (pouring down) for 27 days of 31 so you can just imagine how hard it is to get any kind of material for the blog. I hate complaining and having bad excuses but with this weather it has honestly been the hardest it’s ever been to blog. I also use to share a lot of interior with you in the winter but now we live in this temporary home that I haven’t styled or decorated what so ever. So I’m gonna have to figure out what to do. Maybe I should start doing more vlogs instead? Then I’m not as dependent on the weather either. Or do you guys have any ideas?

//

Hej raringar! 

Sorry för ur-usel uppdatering på sistone, men det har varit galet svårt att blogga här i Vancouver, det har alltså regnat (öst ner) i 27 dagar av 31 här i van. Tur jag åkte till LA så att jag iallafall fick ihop lite materil men annars  har det helt ärligt varit galet svårt att få till något inlägg. På vintrarna brukar jag ju alltid blogg om inredning men nu bor vi i ett temporärt hem som jag varken dekorerat eller stylat. Hatar att klaga och komma med dåliga ursäkter men de har faktiskt aldrig varit såhär svårt att få ihop material till bloggen, haha! Så jag måste ta och lista ut vad jag ska göra med bloggen i vinter, jag kanske borde vloga oftare för då är jag inte lika beroende av vädret. Eller kanske börja blogga mer om träning och recept igen? Eller har ni några andra förslag so hit me! 🙂 Puss! 

 1. Adine skriver:

  Hei!
  Kjempefin blogg, elsker stilen din!
  Hvordan har du gjort det med halsen på denne genseren? Den er jo orignalt så den henger ned foran, hvor har du gjort av den på bildene? Har en sånn selv og liker ikke at den henger

 2. Mer träning!! Lite videos med övningar, kläder osv, har så dålig fantasi just nu och älskar att läsa om träning!!?

 3. Hannah skriver:

  Mer videos skulle vara jätte kul! Sen om du käkar något nice där hemma, så dela med dig av bilder och recept på det kanske? Kram

  1. kiki skriver:

   Bra idé, de ska jag göra! De kanske motiverar mig till att bli mer kreativ i köket igen också 🙂 kram

 4. Ah, these pictures makes me miss summer and wearing shorts, so bad!

  I would love to see some vlogs! 😀

 5. Jenny skriver:

  Åh, gärna träning och recept ??

Comments are closed.

LOADING..