Flared Playsuit

bykiki-la-outfit-2
bykiki-la-outfit-4
bykiki-la-outfit-6
bykiki-la-outfit-0

Playsuit from Aeryne paris, here | Sunnies from Raban, here | Bag from Louis vuitton | Neckless from Na-kd, here | adlinks

Hey Peeps!

So I’m back to a rainy Vancouver, but at least I still have a lot of pictures to share with you from the trip:) Wore this playsuit one of the days in LA, so comfy and so stunning. I love the flared arms and the material feels so exclusive and nice:)

Yesterday we had a ”kick off” dinner with the girls from ”the team” and after me and two other girls went out for another glass before we went home.

Guys, do you wanna have an update about my skin issues that I’ve had? I’m thinking of making a post about it and I’ve saved photos of when my skin looked the worst that I’m thinking of sharing with you. I like to show you a less ”perfect” side of myself once in a while to remind you that bloggers/instagrammers is not perfect.

//

Hej raringar! 

Så tillbaka till ett regnigt Vancouver, som tur är så har jag fortfarande massvis med bilder att visa er från resan:) Bar denna playsuit en av dagarna i LA, så bekväm och så fin! Älskar dom vida ärmarna och materialet känns så rejält och lyxigt. 

Igår hade vi en ”kick off” middag med alla fruar/flickvänner i laget och efter så gick jag och två till tjejer vidare på ett glas innan vi drog oss hemåt. Trevligt värre. 

Hörrni, skulle ni vilja ha en update på mina ”hudbesvär”? Har ju delat med mig av de mesta med er så tänkte att ni kanske skulle vilja veta hur de gått eftersom så många andra kan relatera till samma bekymmer. Tänkte att jag isåfall skulle dela med mig av bilder när det sett som värst ut. Gillar ju att visa en mindre perfekt sida av mig själv då och då för att påminna er om att bloggare/instagrammare inte alls är perfekta. Puss! 

 1. Sophie skriver:

  Vill jätte gärna se före och efter bilder, har nämligen samma problem!
  Skulle även vara kul och veta exakt vilka produkter av märket Picaut som du har använt 🙂

 2. You look stunning! I would love to read more about your ”skin story” and see pictures before and now!:)

 3. Agnes skriver:

  Hej!
  Jag älskar din Instagram. Jag undra om du kan lägga utanpå din blogg hur dunredigerar dina bilder och bad du använder, t.ex mobilen eller någon speciell kamera? Skulle vara roligt om du kunde göra det ♡

 4. Viola skriver:

  It’s a very good idea to show not-so-perfect-sides of you cause that just makes you human 🙂

 5. Carmen skriver:

  Love this jumpsuit on you! And yes, why not posting a blog about skin issues, would love to read it 🙂
  Xo, Carmen.
  http://www.carmenmattijssen.nl

Comments are closed.

LOADING..