Interior favorites

fall-interior

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here adlinks

Hey fellows!

Here’s some dreamy interior I found online this morning. We already have the couch, the rug and similar lamps in our kitchen. I’ve actually put the rug in our storage cause I didn’t love it with our grey couch but I’ll bring it back down when we move back to Sweden again I think cause I think it’s super pretty.

This morning I got up really early cause there was people coming over to fix our tv, so I took a walk with turlte and then I went to the gym to work my lower body and abs. Was suppose to go to yoga with Carolina but I had to cancel since they where coming to fix the tv. However, now I’m gonna take a shower and then I’ll go get some groceries, Anton is coming home from the training camp today and Markstrom (Antons friend who also plays for the Canucks) is going to stay with us for a couple of days until he gets to move in to his place. Talk to you later peeps! 🙂 Xx

//

Här har ni lite inredningsfavoriter online just nu. Vi har redan soffan(sofforna), mattan och liknande lampor i vårt kök! Har dock lagt upp mattan i förrådet men ska ta ner den när vi flyttar hem igen tror jag, den kommer nog passa bättre nu med vita soffor än vad de gjorde till den gråa. 

Imorse blev det tidig morgon för de var några elektriker som skulle komma över och fixa tv. Så jag tog en promenad med Turtle och sen gick jag och tränade en sväng, körde ben, rumpa och abs. Skulle egentligen ha gått på Yoga med Carolina men fick ställa in eftersom dom skulle komma. Hursomhelst, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag handla lite mat, Anton kommer hem från ”Traning campen” idag och hans vän Markstörm (som också spelar för canucks) kommer hem från World cup så han ska bo här i några dagar innan han får flytta in i sin lägenhet. Vi hörs senare vänner! Kram på er:) 

 

 1. Du har verkligen en fantastisk blogg! Hittade den precis och är redan fast haha! Du är så fin och skriver verkligen intressanta inlägg och lägger upp fantastidka bilder! keep up with the good work

  1. kiki skriver:

   Åh tack vad glad jag blir, du är så himla välkommen hit! 🙂 Stor kram!

 2. I really like the couch and the bed sheets, such light and delicate colors! Have a nice day!:)

 3. skriver:

  I really like the couch and the bed sheet, such light and delicate colors! Have a nice day!:)

 4. Ev skriver:

  Such a great list 🙂

Comments are closed.

LOADING..