Denim & Camel

bykiki-vancouver-outfit-fall-10copy
bykiki-vancouver-outfit-fall-5
bykiki-vancouver-outfit-fall

Levis jeans from here! | Shoes from Tony Bianco | Knit from Zara | Jacket from Modström | Sunnies from Rayban, here!

Hey babes!

Finally we have settled down in our new apartment so now I can start focus more on my blog again:)
I’ve been going to Yoga with Carolina both monday and tuesday this week and it feels SO good, as I told you we tried the hot yoga last week and we really liked it so we decided to do the hot one today as well, and it was wayy hotter this time lol. It was literally tripping from me (Hope that wasn’t too much information!;)), but it felt so good afterwords.

In the afternoon me and Anton went out for some errands and I decided to bring my camera to shoot today’s look since I haven’t been updating much this week. But ofc my camera died after just a few pics haha. But at least I got a few photos.

//

Äntligen så har vi börjat komma lite i ordning i nya lägenheten, så nu kan jag börja lägga mer tid på blogg och jobb igen, skönt. 
Varit på Yoga med Carolina både Måndag och Tisdag denna vecka och de är verkligen så härligt. Har mycket att lära och är stel som en pinne men därför var de på tiden att jag bestämde mig för att börja gå på yogapass. Vi provade som sagt på hot yoga förra veckan och de gillade vi verkligen så vi bestämde oss för att köra de en gång denna vecka med. De kändes som de var 200 grader varmare denna gång och jag svettades som aldrig förr.. haha. Så skönt att mixa upp träningen med lite yoga, jag kör ju nästan bara gym och har inte varit på pass på flera år så de var som sagt på tiden för lite variation. 

På eftermiddagen så gick jag och Anton ut för att fixa några ärenden, tog med mig kameran så jag kunde fota dagens i samma veva eftersom jag uppdaterat så dåligt i veckan, men så klart så dog den efter bara några bilder.. jaja, fick iallafall tillräckligt för ett litet inlägg:) 

 1. Ev skriver:

  Love the whole look!

  1. kiki skriver:

   Thanks you! Xx

 2. Köpte du dina Tony Bianco skor efter att du flyttade till Kanada? Jag vill nämligen köpa ett par sneakers därifrån men är osäker på om de levererar till Sverige?

  1. kiki skriver:

   Köpte dom i Sverige 🙂 men har även beställt ett par nya hit nu 🙂 kram

 3. Aurora skriver:

  Hi! Before I went vegan I never had glowy, healthy looking skin but after cutting out meat and dairy (also eggs) myskin started to glow alot more and my impurities became a lot less! Good luck, xxx

  1. kiki skriver:

   Really? That’s good to know! Thank you! ? xx

  1. kiki skriver:

   Thank you! Xx

 4. Hej! Jag skulle jättegärna vilja veta vad färgen på din faye heter och var du köpte din? Just den färgen verkar vara sååå svår att få tag på 🙁

  1. kiki skriver:

   Svarade på din kommentar i förra inlägget men du kanske missa de 🙂 tror den heter peach men jag skulle inte rekommendera den för materialet är superkänsligt tyvärr :/ kram

Comments are closed.

LOADING..