Turtleneck season

bykiki-outfit-levis-17
bykiki-outfit-levis-12
bykiki-outfit-levis-10
bykiki-outfit-levis-9
bykiki-outfit-levis-8
bykiki-outfit-levis-5
bykiki-outfit-levis-4

Jeans from Levis’s, here! | Turtleneck knit from Chiquelle, here! | Sunnies from Nividas, here! | Shoes from Zara | Bag from Givenchy

Today you could feel the fall in the air so I took the opportunity to shoot a little fall look. I love turtlenecks in the fall/winter, they are just so cozy and nice. I remember wearing it almost all the time last winter.

//

Idag kunde man känna i luften att hösten är på väg, även fast det fortfarande var riktigt skönt ute. Men jag passade på att fota en lite höstigare look. Jag bara älskar polotröjor på hösten/vintern, så mysigt och så snyggt. Minns att jag bar de nästan hela tiden förra året. 

LOADING..