”what I eat in a day”

So as I’ve mentioned before, I don’t follow a specific diet, I just eat pretty much what I want when I want, but I like to eat kinda healthy (most of the time), and then I have a hard time staying away from the sweets! 😉 I feel like I’ve been eating ice cream everyday all summer, uupis! ;). However, this was what I was eating one day, usually I also add a smoothie as a snack in-between the meals, and I always have 1-2 cups of coffee every day. mmh. Hope you liked this post! Xx

//

Så som jag nämt tidigare så har jag ingen speciell diet jag följer, får dagligen frågan hur mina matrutiner ser ut, helt ärligt så äter jag vad jag vill när jag vill, men oftast så är mina måltider rätt så sunda, däremot så hag jag svårt för att motstå godsaker under dagarna. Känns som jag ätit glass varje dag hela sommaren 😐 Uuups. Men hursomhelst, så här såg en dags ”matintag” ut + två koppar kaffe som jag glömde få med. Sen så brukar jag ibland göra en smoothie mellan lunch och middag om jag känner mig lite hungrig, men den här dagen slank det ner en glass istället! 😉 Hoppas ni gillar den! Puss! 

  1. Ev skriver:

    Everything looks great!

    1. kiki skriver:

      thankks, it was really yummy! 😉 x

Comments are closed.

LOADING..