Coffee & Errands

Namnlöst-1

Jeans and Jacket from Bikbok | Choker and tank top from Na-kd | Bag from Givenchy | Shoes from Jennie-ellen (contain adlinks) 

Hey babes!

So yesterday we went looking at two other apartments but we didn’t feel the right vibe in any of them so I think we’ve decided to take one of the first units we went looking at. We might just look at it one more time but I’m pretty sure we’ve decided we’re gonna take it.
However, today we’ve just been working and then we went out for some errands and coffee. Tomorrow I’ll post a ”what I eat in a day vlog” since some of you’ve been requesting it. So stay tuuuuned! Nighty peeps! :*

//

Hej vänner! 

Igår var vi och kikade på två till lägenheter, ingen av dom hade särskilt bra känsla så jag tror att vi har bestämt oss för att ta en av de första vi var och kollade på. Vi ska eventuellt kolla på den en gång till bara men jag är ganska säker på att vi bestämt oss. 
Hursomhelst, idag har vi bara jobbat och sen gick vi ut för en kaffe och sprang några ärenden i samma veva, så rätt så seg men skön dag med andra ord. Imorgon tänkte jag publicera en ”what I eat in a day” vlog, så håll utkik! Nu är de läggdags. Kram på er! :* 

  1. Ev skriver:

    Love the look!

  2. Hej! Jag undrar vilka utav Jennie-ellen skor du har på dig på bilden? Försökte klicka på en länk, men det fungerade inte. Tack för en inspirerande blogg, du e grym ?

  3. ISA skriver:

    Åh du har anammat den där söta frisyren 🙂 så fin! och roligt att springa runt och spana in lyor 🙂

Comments are closed.

LOADING..