Cubus Look II

sponsorskylt (1)_Cubus
bykiki-cubus-kampanj-13
bykiki-cubus-kampanj-3
bykiki-cubus-kampanj-9
bykiki-cubus-kampanj-6

Wearing Cubus Jacket and Shirt

Hey Babes!

I started a collaboration with cubus a while ago and here’s my second look wearing cubus shirt and trenchcoat. I’ve been wearing this black shirt a lot already cause it’s so easy to style your looks with. So you will for sure see this shirt in more of my looks in the future.

//

Hej finingar! 

Jag påbörjade ett samarbete med Cubus för ett tag sedan och här har ni min andra look där jag bär både skjorta och trenchcoat från Cubus. Har redan använt denna skjorta en hel del som ni kanske redan sett på min instagram och snapchat. Älskar att ha basplagg som dessa i garderoben för de är så enkelt att styla dina looks med, funkar till allt och är definitivt ett safe card när inspirationen inte finns där. Puss! 🙂 

LOADING..