Waking up on the countryside

bykiki-countryside-bid-6
bykiki-countryside-bid-13
bykiki-countryside-bid-9
 
bykiki-countryside-bid-5
bykiki-countryside-bid

Good morning darlings!

Sorry for the lack up updates this week, I have just been so busy with moving all week. So now we have moved out to the countryside to Antons moms place, we don’t move to Canada until Friday (the 5th), but now we are all packed and ready since we had to move out from our apartment this weekend. So it feels pretty good to be done with everything a week before we move so this week I can only focus on my friends and family and catch up on some work 🙂 And I promise you, I’ll start update more again ones we have moved.

However, it’s so cozy waking up here on the countryside, all quite and nice. Not like sleeping in the city with cars are driving by 24/7.

//

God morgon raringar! 

Ursäkta den glesa uppdateringen denna vecka, men har haft väldigt mycket att göra inför flytten. Sen så hade ju jag köpt biljetter till Beyonce för flera månader sedan när jag trodde att jag skulle flytta i september/oktober. Men nu kom allt på samma vecka så det blev lite tight och stressigt och bloggen har blivit lidande. Hursomhelst så har vi flyttat ur lägenheten nu och flyttat ut på landet till svärmor, vi kommer att bo här en vecka tills vi flyttar till Kanada nästa fredag (den 5e), så nu har vi packat klart allt och är  nästan helt redo vilket betyder att jag kan lägga mer tid på jobb, vänner och familj denna vecka, så de känns skönt. 

Det är verkligen så mysigt att vakna upp här på landet, helt tyst och stilla. Inte som att sova i stan där de kör förbi bilar 24/7, saknar dock vår fina lägenhet reda *snyft* ;). 

  1. Sååå drömmigt och enkelt. Så annorlunda att inreda här i Kanada, när allt ska vara rejält! Får du känna på snart då 🙂 lycka till i Vancouver!

  2. Paula skriver:

    love the interior! Have a good move! <3
    please check out my blog! 🙂 Also, if you could do a moving tips post that would be awesome! I'm moving to Guildford in 2 weeks !:)
    http://enjoybypaula.com

Comments are closed.

LOADING..