Interior Snapshots from our home

bykiki-kitchen-interior-2
bykiki-interior-balcony-2
bykiki-bedroom-bench
bykiki-livingroom-fig
bykiki-interior-living-room-8
bykiki-interior-living-room-3
bykiki-interior-office-3
bykiki-interior-decor-kitchen-4

I scrolled through my photos on the computer and thought I could share some different snapshots from our home. Our lovely home, I’ll miss it so so much! But we looked at some places online in Vancouver today and we found a few that we really liked so I’m excited to see them irl when we get there in two weeks. I’ll try to bring you with my as much as possible on snapchat, so don’t forget to follow me there @kixiiii! 🙂

Guys, you should see me and Anton right now! We took away the table on our balcony, covered the sides with sheets, brought out blankets and pillows so now we are about to eat cheese and crackers and watch a movie on the computer out on the balcony, how cozy!? I’m gonna take a few pictures right now to show you in my next post. Hope you all are enjoying your weekend so far. Xx

//

Skrolla igenom lite bilder på datorn och hittade massa inredning som jag kände för att dela med mig av. Vårt fina hem, kommer att sakna det så mycket! Men idag kollade vi på lite lägenheter i Vancouver online och vi hittade ett gäng som vi verkligen tyckte om som vi tänkte kolla på när vi kommer dit om två veckor. Jag kommer försöka ta med er på så mycket som möjligt på snapchat så glöm inte följa mig där @kixiiii.

Hörrni, vet ni vad jag och Anton gör just nu? Vi har tagit bort bord och stolar från balkongen, hängt lakan över räcket, tagit ut täcken och kuddar och nu ska vi plocka fram ost och kex och kolla på en film här. Hur mysigt?! 😀 Ska försöka ta någon bild nu innan vi kollar på film så jag kan visa er i nästa inlägg. Hoppas ni alla har en fin fredag! 🙂 Puss

 1. Hei.
  Hvor har du kjøpt det hvite pleddet?
  Kjempefint 😊

 2. Krista skriver:

  Hej !!
  Undrar vart träbänken kommer ifrån!!
  Mååste få en sån😍Tack för svar!☺️

  1. kiki skriver:

   Hej! Den kommer ifrån OR design 🙂 kram

 3. Anni skriver:

  Gud va vackert! Och bordet, to die for! 😍 Vart kommer det ifrån?

  1. kiki skriver:

   Tack så mycket! 😀 Köksbordet kommer från ORdesign, en kille som gör dom av återvunnet virke i Gävle, men han levererar i hela sverige 🙂 Kram

 4. Elin skriver:

  Du inreder så otroligt fint, jag förstår inte hur det är möjligt ens. Du har verkligen öga för sånt här

  1. kiki skriver:

   Men åh tack vad de värmer i hjärtat när du säger så 🙂 tacktacktack! Kram

 5. amaazing 🙂

Comments are closed.

LOADING..