Tuesday Morning

bykiki-snack
bykiki-snack8

Hey fellows!

I have actually missed making these posts of random things like my breakfast 😉 I’ve been having smoothies and egg for breakfast the passed few week, but today I decided to stay home from the gym to catch up with work and make myself a yummy breakfast that I haven’t done in forever. So I made chia pudding last night of almond drink and chia seeds and this morning I ate it with mixed (fresh) mango, homemade granola and coconut flakes. I also made myself an iced coffee, haven’t had that in so long so it was pretty good! 😛 Hopefully I’ll be better at blogging my last couple of weeks in Sweden, but I know for sure that the blog will be so much better again when we move to Vancouver. I’m so excited to have you guys with me on all my adventures <3

//

Hej hjärtan! 

Har faktiskt saknat att blogga om random-saker som min frukost haha. Men den senaste tiden har min frukost inte varit mycket roligare än en smoothie och ett ägg 😉 Men idag bestämde jag mig iallafall för att hoppa gymmet, göra mig en god frukost och ta ikapp med massvis med jobb/mail. Så igår gjorde jag iordning chia-pudding på chia-frön och mandeldryck, och imorse åt jag de tillsammans med mixad färsk mango, hemmagjord granola och kokosflingor, gjorde även en iskaffe som jag inte gjort på evigheter. Kaffen gjorde jag på en dubbelespresso av böner från kaffemaskiner.se , lite socker, massvis med is och mandeldryck (funkar även med vanlig mjölk). Ska försöka blogga mycket mer än vad jag gjort nu innan vi flyttar till Vancouver, men jag vet iallafall att bloggen kommer bli så mycket roligare när vi flyttat och jag kommer försöka uppdatera er så mycket jag hinner och ska försöka börja vlogga och dela med mig av mer videos. Är så glad att jag har er med mig på alla mina äventyr! 🙂 Puss! 

 1. Ser super gott o nyttigt! 🙂
  Jag provade göra en chia pudding på mandeldryck – super gott! (Mycket bättre än kokosmjölk) 😉

 2. Julia skriver:

  Vad roligt det kommer bli att följa dig där! Din blogg är så himla härlig!

 3. Ska ni sälja lägenheten ni bor i nu? Och kommer den ut på hemnet isf när? 🙂 / tjej i Gävle

  1. kiki skriver:

   Hej! 🙂 Nej vi kommer att behålla lägenheten så att vi har någonstans att bo när vi kommer hem till våren igen. Kram

 4. ISA skriver:

  Tycker ju det är dessa inlägg som är bäst! Och okej då, kanske dina resebilder 😉 haha

Comments are closed.

LOADING..