What I Eat In A (good) Day

bykiki-juices-5

 

I start every day with drinking a smoothie or eating an Acai bowl, but usually I make smoothies cause it’s faster. I either make the recipe in the picture or sometimes I make it with just almond drink, banana, blueberries, chia seeds and protein powder.
//
Jag börjar alltid varje dag med att dricka en smoothie eller äta en Acai bowl, men oftast så gör jag smoothies eftersom det går mycket snabbare. Antingen så gör jag receptet ni ser i bilden eller så brukar jag göra med mandel dryck, banan, blåbär, chiafrön och proteinpulver. 

 

bykiki-gulasch-soup

 

Lately I’ve been working out in the morning so when me and Anton get home from the gym around 11 we are starving, so we usually eat a pretty early lunch, a favorite is my home made goulash soup and it’s perfect to save for leftovers.
//
Senaste tiden har jag tränat på mornarna så när jag och Anton kommer hem från gymmet runt 11 så är vi vrålhungrig, så oftast äter vi en rätt så tidig lunch, en favorit är min hemmagjorda gulasch-soppa, kan dela med mig av receptet en annan gång om ni vill? 🙂 

 

bykiki-coffee-myhome

I always drink at least 2 cups of coffee every day, when I work out in the morning I drink my first cup after lunch.
//
Jag dricker alltid minst 2 koppar kaffe varje dag, när jag tränar på mornarna blir den första koppen efter lunch. 

 

 

bykiki-acai-bowl

 

…a couple of hours after lunch I’m always hungry again but it’s usually too early for dinner so then I always make a smoothie or acai bowl again. But sometimes I go out for coffee and a little treat instead so then I use to skip the snack 😉
//
…någon timme efter lunch blir jag alltid hungrig igen och oftast så är det förtidigt för middag så då burkar jag göra en till smoothie eller acai bowl. Men ibland så blir det fika istället, t.ex bulle och kaffe eller något liknande så då skippar jag mellanmålet 😉 

 

bykiki-linas-matkasse-9

 

..then I have dinner, in the picture above I made a fish soup and you can find the recipe here!
//
..sen så blir det middag, i bilden ovan ser ni fisksoppa och ni hittar receptet här

bykiki-smoothie-vegan-2

…and if I crave something after dinner I use to make a smoothie, Anton makes smoothies every night so sometimes I use to get one too. Find the recipe of the one above here!
//

…om jag känner mig hungrig eller sugen på något efter middagen så brukar jag dricka en smoothie igen. Anton gör smoothie till sig själv varje kväll så ibland tar jag en också. Receptet på den ovan hittar ni här

So this is a ”good” day of eating for me, and this is pretty much how my food routine has been looking lately. But to have in mind, if anyone serves me something sweet I’m not gonna say no, let’s be honest! 😉  I love to eat something yummy with my afternoon coffee! 😉 And I’m also not afraid to eat pasta or bread, we eat that all the time 🙂 And if I wanna treat myself on the weekends, I do! 🙂 I hope you liked this post since many of you have been asking about it, xx!
//
Så det här är alltså en ”bra” mat-dag för mig, och det är ungefär såhär min mat-rutin har sett ut den senaste tiden. Men om någon bjuder på gott fika så är jag inte den som tackar nej, let’s me honest! 😉 Jag älskar att mumsa på en god bulle till eftermiddagskaffet 😉 Och jag är inte rädd för att äta pasta eller bröd, det äter vi mycket av och vll jag unna mig något extra gott på helgerna så gör jag de! 🙂 Hoppas ni gillade det här inlägget som många av er bett om, puss! 

 1. leah skriver:

  I would love to have the recipe to your goulash soup ! Thank you

  Leah – Montreal, Canada

 2. Elina skriver:

  superbra inlägg, precis vad jag behöver nu när jag äntligen kommit igång med träning. tänkte fråga, tar du bcaa, gainer efter träning? är det viktigt?
  o kan du tipsa om nåt proteinpulver?
  ha det fint:)

  1. kiki skriver:

   Hej, vad kul att du gillade inlägget 🙂 Jag ska precis börja med ett nytt protein som jag tänkte skriva om på bloggen senare. Annars så har jag faktiskt inte kör på något speciellt protein den senaste tiden och har inte varit super noga med att dricka något direkt efter jag tränat eftersom jag äter lunch direkt efter. Har jag haft protein i smoothien så har jag stulit lite från Anton bara 🙂 kram

 3. Hade vart kul att se en dålig dag med 😉 vad käkar du när dagen är fullproppad och det är bullar överallt.

  1. kiki skriver:

   Bra idé, det ska jag faktiskt göra! För sånna dagar har jag definitivt. Har tom hänt att det knappt blivit något mat alls (att man helt enkelt glömt bort och ätit) men ändå lyckats hålla sig mätt för man tryckt i sig någon bulle eller något annat osunt istället! 😉 Kram

 4. ISA skriver:

  Åh, vilken bra mat-inspiration! kändes ju faktiskt som ett rimligt sätt att äta på det där, inte så extreeeeemt raw,clean,healthy så det blir tråkigt! heja dig, sund förebild <3

 5. Mums! Den där lunch-bilden som du hade på din snap, kan man få ett recept på den? Såg så himla gott o nyttigt ut! <3

  1. kiki skriver:

   Du menar idag? Idag åt jag ute på gävle gourmet service, pulled pork och en stor sallad från deras salladsbuffé 😀 Kram

Comments are closed.

LOADING..