Mango Smoothie & Morning workout

bykiki-smoothie-break-6
bykiki-smoothie-break-5
bykiki-smoothie-break-14
bykiki-smoothie-break-2

 

Wearing skirt from Na-kd | Jacket from Modström | Sunnies and watch from Kapten & Son

Hi fellows!

Started this morning with a workout session. My workout routine is getting better and better again after all my trips this year, it’s always hard to find a good routine when u travel with work a lot. Even though summer is pretty much here and it can be hard to find motivation to go to the gym when it’s nice and warm out, but I have still been very motivated lately, so that’s good! 🙂  Anyways guys, after my workout I went home to get some work done and then I took a short smoothie break with Anton on the balcony. I did my favorite smoothie made of almond drink, mango and banana, super simple and a perfect snack during the day when u crave something or feel a bit hungry between lunch and dinner. I drink like 1-4 different smoothies a day cause I’m always hungry even though I eat breakfast, lunch and dinner.. Cause t’s NOT bad to eat a lot, I eat pretty healthy and I eat pretty much all day it feels like. I can maybe do a ”what I eat in a day” post one day if you’d like? 🙂

//

Hej vänner! 

Började dagen med ett träningspass. Mina träningsrutiner börjar bli bättre igen efter allt resande de senaste månaderna, det är alltid svårt att hålla i bra träningsrutiner när man reser mycket med jobbet, försöker att träna när det finns tillfällen när jag reser men oftast räcker inte tiden till. Även fast sommaren nästan är här och de kan kännas svårt att ta sig till gymmet varma och soliga dagar så har jag ändå känt mig väldigt motiverad att ta mig iväg, så det känns bra 🙂 Hursomhelst vänner, när jag kom he, från gymmet passade jag på att få lite jobb gjort och sen tog jag en smoothie-pause med Anton på balkongen. Gjorde en av mina favorit-smoothies gjord på mandel-dryck, mango och banan. Super simpelt och ett perfekt snack när du cravar någon under dagen eller känner dig lite små-hungrig mellan måltiderna. Jag dricker ungefär 1-4 smoothies varje dag för jag är nästan alltid lite hungrig även fast jag äter både frukost, lunch och middag. Och för er som är rädd för att äta ”för-mycket”, det är absolut inte dåligt att äta mycket, ät hellre nyttigt och oftare! 🙂 Puss!

 1. Ida skriver:

  Vart är muggen ifrån? vill införskaffa!!

 2. Yes please for the ‘what i eat in a day’ post <3

 3. Hej fina du! Jag har alltid velat ha såna där muggar, vart har du köpt de? 🙂 och sen undrar jag också hur du gör när du gör dina iskaffe, om du har i hela isbitar eller krossar dom? 🙂 kram!

 4. Frida skriver:

  Love your blog! And yes i would love it if you made a ”what i eat in a day” post. Your so inspirational <3 Keep up the good work!

 5. Julie skriver:

  Lidt ros fra Danmark…
  Virkelig en fantastisk blog 🙂 Dejligt at følge dig, både på Instagram og her 🙂

Comments are closed.

LOADING..