Acai Bowl

bykiki-acai-bowl

 

Hi my darlings!

I made Acai bowl for breakfast this morning and it’s my first home made Acai bowl so I just had to share the recipe with you guys! It was SO good!

Run the frozen Acai pack under water for 5 seconds, break the smoothie pack into small chunks then add to blender with one banana and one cup almond drink (soft ingredients on the bottom help it blend easier). I also did over night chia pudding the night before made of almond drink and chia seeds that I had in the bottom of my acai bowl. Top it with whatever you’d like, I used granola, chia seeds, banana, raspberries and coconut flakes 🙂 Yum yum yum, you need to try this, so good and healthy!

//

Hej raringar! 

Gjorde min första hemgjorda Acai-bowl till frukost imorse så var bara tvungen att dela med mig av receptet. 

Spola Acai påsen under vatten i ungefär 5 sekunder, bryt dom sen i bitar innan du lägger i dom i mixern tillsammans med en banan och en dl mandel-dryck. (Tips är att lägga de mjuka ingredienserna i botten då det blir enklare att mixa). Jag gjorde även chiapudding kvällen innan på mandeldryck och chiafrön som jag la i botten på min acai bowl. Toppa sen med vad du föredrar, jag använde banan, kokosflingor, granola, chiafrön och hallon. Så galet gott, och nyttigt! Ni bara måste testa! 🙂 

 1. Anna skriver:

  Where did you buy the frozen acai?

  1. kiki skriver:

   Just at a regular grocery store 🙂 Xx

 2. åh ser så gott ut 😀

 3. Ser supergott ut! Vart köper du frusen acai?

  1. kiki skriver:

   Köpte det från mathem online 🙂 men det finns nog på de flesta större matbutiker. kram

Comments are closed.

LOADING..