Quick & Easy Recipe

bykiki-chicken-pasta-recipe

 

Hej darlings!

Finally spring has arrived to Sweden (I feel like i’ve said this before lol) 😉
Did a quick and easy lunch yesterday after me and Anton had finished off our morning workout (not together though haha), we barely had anything at home, but I still managed to make a really yummy lunch so I thought I could share the recipe with you.

Boil the pasta
Fry the chicken in oil, split some cocktail tomatoes in the middle and fry for a bit with the chicken, add some cream fresh (sour cream) and season with salt, basil, onion pepper, black pepper and pressed garlic. Top it with more tomatoes and fresh basil if you like it.
I think it was a pretty bad idea to share this recipe 30 minutes before lunch cause now I’m starving! 😉

//

Hej vänner! 

Vilket vår-väder det bjuds på, underbart! 🙂
Slängde ihop en snabb lunch igår efter att jag och Anton hade börjat dagen med ett hårt tränings-pass, dock inte tillsammans! 😉 Vi hade nästan ingenting hemma men lyckades få ihop ett riktigt smarrigt och enkelt recept ändå, så tänkte jag skulle dela med mig av receptet till er 🙂

Koka valfri pasta
Stek kycklingen i bitar i olja tills den är genomstekt, dela några körsbärstomater och värm på tillsammans med kycklingen, häll i en creamfresh, krydda med basilika, salt, pressad vitlök, svartpeppar och lite lökpulver, smaka av och servera med några färska körsbärstomater och lite färsk basilika om du gillar de, super gott och tar endast några minuter att laga.
Dum idé att blogga om mat en halvtimme innan lunch, nu blev jag super-hungrig 😉 

 1. Detta ser ju inte bara lite gott ut alltså // Hälsningar en pastafanatiker, hehe.

  Hoppas du får en trevlig ondag!
  KRAM

  http://www.fbyelin.se
  @fashionbyelin

 2. ISA skriver:

  Men älskar detta, allt som är enkelt och ser gott ut! tack för tips <3

Comments are closed.

LOADING..