Small Changes

bykiki-interior-living-room-7
bykiki-interior-living-room-6
bykiki-interior-living-room-5
bykiki-interior-living-room-3

 

Couch from Rum21 | stool from ORdesign | Elephant pillow from Svenskttenn | Marble table from Kasenberg

Today I spent the morning drinking coffee and re-decorate a little bit, sometimes it only takes small changes to make big difference.   Always when I’m the most creative and inspired that’s when I search for most inspiration. I always find inspiration in everything around me, from just walking in stores, or outside or on Pinterest, other blogs etc etc. I think this little poster mess turned out to look really good, I always use to have one poster there to just hide an ugly socket. We’ve had this little stool from ORdesign for a while but it’s been next to the bed so you probably have’t really seen it before. But now I’ve placed it next to the couch with some magazines.

//

Började dagen med att flytta runt lite i hemmet medan jag drack mitt morgonkaffe, ibland behövs det bara flyttas runt lite för att få lite förändring i hemmet. Personligen så älskar jag den känslan för helt plötsligt känns saker och ting nytt igen. Det är alltid när jag är som mest kreativ och inspirerad som jag söker efter mest inspiration. Inspiration hittar jag överallt, i butiker, ute, på andra bloggar, Pinterest etc etc.
Jag tyckte att den lilla tavel-röran blev riktigt bra, har alltid en tavla står där för att täcka ett fult uttag, så tyckte det behövdes något mer. Pallen från ORdesign har vi haft rätt så länge men den har stått bredvid sängen så man har inte riktigt sett den. Men nu har jag ställt den bredvid soffan med lite tidningar på istället.
Jobbar just nu på att dekorera ett orangeri, ett av de roligare projekten jag har på g, när man inte har en egen tomt så är det ju rena drömmen att få hjälpa andra med lite gröna och jordnära idéer. 

 1. Julia skriver:

  Var kommer postern i från den lite mindre med en kvinna med vit skjorta?:)

  1. kiki skriver:

   Det är faktiskt ett utklipp ur en mode-tidning 🙂 Håll utkik i olika magazine så brukar de dyka upp lite snygga bilder. Kram

 2. Mimmi skriver:

  Hej!
  Dööör så snyggt!!!!
  Vart är kaktusen ifrån förresten, velat ha en sådan så länge men inte hittat någon fin och stor??:) <3

 3. Alltså vadå inreder ett orangeri? Gör du sådant som jobb? (Ny här). Svimmar typ av pga avis. Vill också jobba med att inreda. Dröm!

  1. kiki skriver:

   Ja, jag kommer att försöka börja göra de allt mer, i dagsläget är jag främst bloggare och frilansar på instagram. Men home staging är en dröm och något jag skulle vilja göra mer av 🙂 kramkram

 4. sofie skriver:

  Var är kate moss printet ifrån? ☺

  1. kiki skriver:

   Från Konstlagret.se 🙂 Kram

Comments are closed.

LOADING..