Morning smoothie recipe

Hey Fellows!

So I’m really excited to post my first Video blog ever! It’s only a short video but I think it’s a pretty good start. I kinda wanna start video blog more so let me know if you like this kinda posts, and maybe I can start doing something every week or every other week or so. It feels kinda weird to see (and not to talk about hearing) yourself in videos like these, but I think it’s really important to step outside your comfort zone sometimes and try things you might not feel 100% comfortable doing 🙂  Xx

//

Hej fina ni! 

Här har ni min första video-bloggg någonsin! Tycker verkligen att det är superkul att göra dessa typer av inlägg men det känns helt klart lite annorlunda att se (och framförallt HÖRA) sig själv  i videos. Det är verkligen inget jag är van vid, men tror det är viktigt att kliva ur sin comfort zone ibland och att våga prova på något annat. Skulle kunna tänka mig att göra en videoblogg en gång i veckan eller varannan vecka eller så, så säg gärna till om ni gillar denna typ av inlägg 🙂 Puss

 1. Anonym skriver:

  Men på riktigt? Du behöver verkligen inte ha i turkiskt yoghurt.. mjölk är sååå dåligt att äta. Förstår inte varför människor fortfarande tror på myten att mjölkprodukter skulle vara bra? Läs på! Annars gillade jag din video, du behöver nog bara lära dig vad som är hälsosamt och inte.

  1. kiki skriver:

   Bra att du har åsikter tycker jag, själv är jag långt ifrån att sluta med mjölkprodukter, möjligtvis är det något jag kanske skulle kunna börja med i framtiden men inte just nu. Jag respekterar verkligen veganer och ser upp till de ni gör. Men du får gärna formulera dig lite trevligare i nästa kommentar 🙂 kram

 2. Julia skriver:

  Jättefin video!!

 3. Vad har du för blender du använder till detta?

 4. Jo skriver:

  Vad har du för blender?

Comments are closed.

LOADING..