My Juice Guide

bykiki-juices-5
bykiki-juices-4
bykiki-juices-2
bykiki-juices-3
bykiki-juices-6

 

A reader asked if I could share my favorite smoothie/juice recipes in one post here on the blog. And I thought it was a great idé so I made this Juice guide post for you 🙂 The blueberry smoothie is the one I drink every morning almost, Anton use to add egg but I don’t really like that.. The other juices are perfect as a snack during the day, I think 🙂 You can ofc add something else or remove something you might not like, this is just how I use to make mine. I hope you liked this post! 🙂

//

En läsare skrev och frågade om jag inte kunde göra ett inlägg med mina smoothies/juicer samlade i ett inlägg. Jag tyckte det var en jätte bra idé så därför gjorde jag denna Juice guide 🙂 Blåbärssmoothien är den jag dricker nästan varje morgon, Anton brukar ha i ett ägg också men de har jag själv lite svårt för. Dom andra juicerna gör jag inte så jätte ofta men dom är perfekt som ett litet mellanmål under dagen om man är sugen på något. Ni kan såklart addera eller ta bort vad ni vill, det är de som är det bästa med juicer, det finns inget rätt och fel, tycker jag! 🙂 Hoppas ni gillade detta inlägg.

LOADING..