Productive Day

bykiki-photo

 

Finally I’m back working again, haha. I had so much to do after I’ve been sick so today I’ve spent all day by the computer catching up with work. So now it’s time to meet up with some friends for a last dinner together before our Canadian friends are heading back to north america again. Uuuh, I’m going to miss them so much! Hope you all are having a good day!

//

Äntligen är jag tillbaka på banan igen och kan jobba på som vanligt. Haft massor att ta ikapp med på datorn idag efter att jag varit sjuk och inte fått så mycket gjort. Men nu ska jag strax slänga igen datorn inna jag börjar se fyrkantigt och möta upp några vänner för en sista middag med våra kanadensare innan dom sticker hem till Kanada igen.. ÅÅåh, kommer att sakna dom så galet mycket! Ha en fin kväll vänner, kram på er! 

  1. För det första sjukt snygg bild!! 🙂
    Och för det andra vart har du köpt den där snygga tröjan o jeansen? 🙂
    Kram!

  2. Malin skriver:

    Hej!! Måste börja med att skriva att din blogg är verkligen inspirerande att läsa. Och nu till min fråga! Var kommer den snygga tröjan ifrån?? /Malin

Comments are closed.

LOADING..