Random From My Phone

image5-5
image4-8
Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with e1 preset
image1-15
Processed with VSCOcam with c1 preset
image6-2

 

Hey Peeps!

Today me and Em are going to Stockholm to spend the day, she’s going back to Canada on Friday so we wanted to do something before she leaves. It really sucks that she’s leaving cause we won’t see each other in a couple of months. UUuuh, worst time of the year!!

Above you can see some random photos I’ve shot with my phone. I wanted to show you that you don’t need an expensive camera to take good photos, sometimes I’m almost more obsessed with my iphone photos than the ones I take with my camera. I don’t even mind when they are a bit blurry sometimes, I’m thinking about the 5th picture (I was really sick in that one too..) I use to love my camera photos wayy more but now I almost only take pictures for my instagram with my phone, with the right editing you can make you smartphone photos look sick! 🙂

//

Hej vänner! 

Idag åker jag och Emilie till Stockholm för att spendera dagen, hon åker hem till Kanada på Fredag så vi ville göra något tillsammans innan hon åker. Vi kommer inte att ses på några månader så det suger verkligen att hon åker, vi kommer ju inte vara i samma lag nästa säsong heller så förhoppningsvis är hon kvar i Kanada när vi flyttar dit. Som tur är så bor Emilie och Greg bara en liten bit ifrån Vancouver 🙂 

Ovan ser ni lite random bilder som jag tagit med telefonen, några av dom har ni säkert redan sett på instagram. Jag ville främst visa er att det inte krävs en super-dyr kamera för bra bilder, oftast så gillar jag mina iphone bilder mer än dom jag tagit med kameran, mer personlighet i dom på något vis. Jag har inte ens något emot dom som blir lite suddiga ibland, tänker på den 5e bilden där jag för-övrigt var supersjuk och bara ville gå och lägga mig igen, men glad var jag för jag fyllde ju år! 😉 Hursomhelst, med rätt filter och redigering så kan du få dina smartphone-bilder att se riktigt bra ut! 🙂 

Love,

Kiki

 1. Agatha skriver:

  Oooh god these are soo amazing! Hoe do you edit them? Please make some inspiration how you edit pictures. Pleease i am dying for themnn

 2. Maja skriver:

  Hej!!
  Så grymt snygga bilder!! Blir så inspirerad av dig!
  Byxorna du har på första bilden, vart är dom ifrån?
  Kram

 3. Bri skriver:

  Ahhh churros!!! <3 and yes I agree, I'm terrible with my DSLR, it costed too much and I'm always too busy to learn the settings, and when I experiment they turn out bad. SO most of the time I prefer photos from my iPhone too (except like outfit post photos, then no). Editing is truly everything.

  With Love,
  Bri

  http://www.awostories.com | Instagram @imbrigita

 4. Heii!! Please, do inspo for clothes, you know weather is getting better spring soon will be here. Love, from Norway !!!

 5. Såå fina bilder!!

Comments are closed.

LOADING..