Q&A Part II

Hello! How much time a day does it usually take for you to shot pictures and edit them? Did you learn how to shoot by yourself?
And do you make outfit plans ahead and try them out? Is you closet organised (I have read that the best dressed ppl do not have organised closets which makes them come out with more unique outfits).
Keep on the good work! // Hej! Hur lång tid tar det för dig att fota och redigera bilder en dag? Lärde du dig fotografera helt själv? Och gör du outfit-planer innan och provar ut dom? Är din garderob organiserad? (jag har läst att dom bäst klädda människorna har en oorganiserad garderob vilket gör att dom kommer på mer unika outfits). Fortsätt med de du gör! 
Hey! Oh, since this is my full time job I spend lots of time on doing this. It depends what I shoot/edit, like interior, coffee pix etc are pretty easy to shoot and edit so that doesn’t take too long. But I spend hours every day on shooting, editing, blogging, answering emails etc. So there’s always something to do and I’m never ”done working”.  Haha, uhm, I’m a very organized person but my closet is a mess right now cause it’s too small for all my clothes 😐 I usually just decide what outfit I’m going to wear when I’m about to get dressed. // Hej! Eftersom bloggen är mitt heltidsjobb så spenderar jag massvis med tid på detta. Det beror lite på vad jag fotar/redigerar, t.ex. inredning, kaffe/mat-bilder etc. går jätte fort att fota och redigera. Men jag spenderar ändå timmar varje dag på att fota, redigera, blogga, svara på mail etc. Så det finns alltid något att göra och jag blir aldrig ”klar för idag”. Haha, hmm,i vanliga fall så är jag väldigt organiserad som person men just nu är min garderob rätt så stökig, anledningen till de är att inte alla kläder/skor får plats. Oftast så bestämmer jag vad jag ska ha på mig när jag ska klä på mig.

bykiki-valencia-outfit-25

Hey, will you and Anton stay in Gävle and is he gonna play in Brynäs next season?  // Hej, kommer Anton och du att bo kvar i Gävle och kommer han att spela för Brynäs kommande säsong? 🙂
Hey, I guess you already have got your answer on this question but in case someone missed it I’m answering this question anyways. So no, Anton just signed a contract with Vancouver Canucks så if everything goes as planned he will be playing there next season. // Hej, jag antar att du kanske redan läst att han inte kommer att spela kvar i brynäs nästa säsong, han har skrivit på ett kontrakt med Vancouver Canucks så om att går som det ska så kommer vi att flytta till Canada i höst. 

Hey! I really adore your skin color! Do you use a self tanner or it’s just the result of the sun? Thanks for answering!
Wishes from Lithuania! xx // Hej! Jag älskar verkligen din hudfärg! Använder du brunutansol eller är det bara resultatet från solen? Tack för svar! xx 
Hey! Thank you!:) In the winter I’m pale AF so I’m using a fake tanner called loving tan that I really really like.xx // Hej! Åh tack så mycket!:) Under vintern är jag vit som en krita så då använder jag oftast en brun utan sol som heter Loving tan. xx

 

How do you keep your fabulous figure? What’s your secret to remain that skinny? Love, Nora // Hur håller du din fina kropp i trim? Vad är hemligheten till att vara smal? Love Nora 
Hey! First of all thanks for you very sweet words! Alway remember that all bodies are very different and I’m genetically skinny, when I don’t work out I loose weight instead of gaining weight like some people maybe does. So I don’t have to work too hard to get a toned body, I have to work to get muscles and gain weight. Right now I’m not in a great shape, I’m probably in my worst shape in a long tim. But I’m not gaining weight, so for me it’s really important to work out first of all cause it makes me happier and to feel better but also cause I wanna gain weight and get more curves. If you wanna loose weight I can recommend you do lots of cardio and high intense workouts 🙂 // Hej! Först och främst, tack för dina fina ord! Kom alltid ihåg att alla kroppar är genetiskt olika. Jag är genetiskt väldigt smal, när jag inte tränar så går jag ner i vikt istället för att gå upp i vikt som många kanske gör. Så jag behöver inte jobba ihjäl mig för en smal kropp, jag får snarare jobba hårt för att gå upp i vikt. Just nu tränar jag inte så mycket som jag skulle vilja och då går jag direkt ner i vikt istället för att gå upp. Så för mig är det viktigt att träna främst för att jag det får mig gladare och att må bättre men också för att jag blir större och får mer former. Om du vill gå ner i vikt skulle jag däremot rekommendera dig att träna mycket kondition och högintensiva träningspass 🙂

bykiki-thailand-kohlipe-27

How old were u when u began to do workout? 😀 PS. I really love your blog and sorry for my english!:) // Hur gammal var du när du började träna? 😀 PS. Jag älskar verkligen din blogg!:) 
Hey, aw thank you! I’ve been playing soccer since I was 8 years old till I was 18 maybe and after that I just started doing my own thing like running and lifting weights. So I have pretty much always been active as a person 🙂 XX // Hej, men tack söta! Jag spelade fotboll sen jag var 8 till jag var runt 18, så efter jag slutade med fotboll började jag träna på egen hand med löpning och gym. Så jag har alltid varit en aktiv person och träning har alltid varit en del av mitt liv. Kram

Do you have any suggestions on good brunch-, lunch- and dinner restaurants in Gävle?? // Kan du inte tipsa om bra brunch-, lunch- och middagsrestauranger i Gävle??
My favorite lunch place right now is probably Gefle gourmetservice, they have really fresh lunches, best dinner place I think is Kalles 🙂 // Mitt favvo-lunch-hak just nu är nog Gefle gourmet service, dom har super fresh lunch, bästa middags-retaurang tycker jag är Kalles 🙂 

Hey! I’ve been following your blog since your time in the states and I think you are awesome in many ways,, specially with your fashion sense. I’m on the hunt for new spring jackets and wanted to ask if you have any tips? I also wonder how long you’ve had Turtle and if you have any tips on what to think about before getting a dog? 🙂 //  Hej!Har följt din blogg sen USA-tiden och tycker att du är grym på många sätt, bland annat genom att ge modeinspiration. Jag är på jakt efter snygga vårjackor och tänkte därför fråga om du har några tips? Undrar också hur länge du har haft Turtle, och om du har några viktiga tips att tänka på innan man skaffar hund? 🙂 Kram!
Hey! Wow, that’s a long time! Thank you! 🙂 I will post a spring coat post on the blog this week. We’ve had Turtle for about 5 years. Before getting a dog I’d say, think through it many times. You will have the dog for probably 12-15 years and that’s a long time. Also, a dog can cost more than many people think when they buy a dog. You will pay insurance every month, food, treats, vet costs. I never thought we would spend so much money on the vet costs as we have. haha. Our little man likes to eat so he find shit to eat everywhere… // Hej! Åh, det var länge, vad roligt! 🙂 Tack så mycket! Jag kan göra ett inlägg med vårjackor senare i veckan. Vi har haft Turtle i ungefär 5 år. Innan man köper hund tycker jag att man ska tänka igenom det ordentligt. Den kommer att finnas med dig i ungefär 12-15 år och det är en lång tid. Det kostar även att ha hund. Det är försäkringskostnader, mat, ben och veterinärkostnader. Vi har fått betalat en hel del i veterinärkostnader som t.ex ta bort tandsten, när han fått i sig något. Vår lilla kille älskar ju att äta och lyckas alltid hitta något skit att stoppa i sig som t.ex choklad!! 😐 

bykiki-thailand-11

Hey! How can you make money on a blog? How much money do you make in a month? (if you don’t wanna answer that I totally understand!) Do you have any tips to someone that wanna start a blog? What’s good to think about when taking pictures? Love your blog!!!!! Xx // Hej! Hur kan du tjäna pengar på att driva din blogg? Hur mycket tjänar du i månaden ( om du inte vill svara på denna förstår jag!)? Har du några tips om man själv vill starta en? Vad tänker du på när du fotograferar? Älskar din blogg!!!!! Kram
Hey! Thank youu! I get most of my money from sponsor jobs, but I also get payed from my platform every month. I have my own business registered so I can freelance as a blogger/instagrammer which makes it way easier to make money. Uhm, I always say focus on good quality and a theme. You don’t need an expensive camera to take good photos, with the right lightening, editing and a good phone camera you can get really far, at least on instagram 🙂 // Hej! Tack så mycket! Jag tjänar mest pengar på mina sponsor-jobb, men min plattform betalar mig även varje månad utefter min trafik. Jag säger alltid att man ska satsa på bra bilder och ett snyggt fläde (en röd tråd), man behöver inte en superdyr kamera bara för att ta bra bilder, bra ljus, redigering (filter) och en bra smartphone kamera kan man komma långt på, iallafall på instagram. 

bykiki-nowo-8

When do you and Anton wanna have kids? Do you wanna get married in Sweden? If you didn’t have your blog what would be your job? Thanks for a great blog and amazing pictures! Xx // När vill du och Anton ha barn? Ska ni gifta er i Sverige? Om du inte hade haft bloggen vad skulle du jobbat med då?? tack för en grymt bra blogg med fina bilder kram.
Thank you! Good questions! 😉 I don’t know when we wanna have kids, but not in a couple of years I don’t think. Yes, I think we wanna get married in Sweden. Uhm, I always wanted to be a social worker cause helping other have always been something very close to my heart. But I think if I wouldn’t have the blog now I would wanna work with fashion and/or interior. // Tack så mycket! Bra frågor! 😀 Jag vet inte när vi vill ha barn, men inte på några år skulle jag tro. Ja, jag tror att vi vill gifta oss i Sverige 🙂 Hmm, när jag var yngre ville jag bli socialarbetare, att hjälpa andra har alltid varit nära mitt hjärta. Men jag tror att om jag inte skulle ha bloggen just nu skulle jag nog jobba med mode eller inredning på något vis. 

What is your skin care regimen? What are the products you use; do you take any medications for your skin? Your skin is so flawless!! // Vad använder du för ansiktsprodukter? Tar du någon mediciner för bra hy? Din hud är verkligen så fin!! 
I started to use M Picaut for over a year ago now and I love it! Before that my skin was really messy… I have also been doing on some face treatments which has helped my skin a lot. I don’t take any extra medications for my skin.  // Jag började använda Mette Picaut för ungefär ett år sedan och jag älskar dom produkterna. Innan de så var min hy inte alls lika bra. Jag har även gått på en del ansiktsbehandlingar som verkligen har förbättrat min hy med. Nej jag tar inga extra mediciner/tillskott för min hy 🙂 

IMG_3445

 

LOADING..