On My Mind March 27

bykiki-onmymind

 

While I’m spending another day on the couch tryna get well, I thought I could share a little inspiration mood board. So on my mind today is obviously our trip to NYC and Mexico next week, I also wanna drink pretty lattes on a patios and feel the spring vibes, I want a house with an overgrown backyard were I can hang with friends for hours, I wanna eat Acai bowls and watch pretty sunsets, I wanna run around in bikinis and summer looks all day.

//

Medan jag spenderar ytterligare en dag på soffan så tänkte jag att jag kunde dela med mig av lite inspiration för att liva upp stämningen lite grann! 😉 Just nu drömmer jag såklart om vår New York och Mexico resa nästa vecka, jag vill dricka fina lattes på uteserveringar och känna doften av vår, jag vill ha ett hus med en överväxt trädgård där jag kan spendera timmar med nära och kära, jag vill äta Acai bowls, se fina solnedgångar och springa runt i bikini och sommar-looks hela dagarna.

Love,

Kiki

  1. Blev också kär i outfiten med blus o mockakjol! Har du sett något liknade någonstans som man kan klicka hem? 🙂

  2. teya skriver:

    Hey missy! I absolutely luv your blog and have been following you on insta after randomly running into you on an Aimin post. Such fun fashion picks! I live in Southern Cali, so across the pond and them some haha. Just outta curiosity, where’s the cute white eyelet crop blouse and suede skirt from?

  3. ISA skriver:

    åh new york bilderna ger mig ett längtanspirr. Snart snart åker jag <3 och du! haha

Comments are closed.

LOADING..