For spring

bykiki-interior-ellos-6
bykiki-interior-ellos-2
bykiki-interior-ellos-7

 Blanket from Ellos, here! | Pillow from Ellos, here!

I ordered two new pillow cases last week, it make such a big different in your home for such a small change. I don’t have any colored pillows so I’m happy I brought a little bit of color in to our black and white home. I will use them like in the pictures above, on the bed or on the couch, have a feeling they will get moved around like everything else! 😉 The Basket bag you can see hanging on our door is a purchases I did in a local store in Valencia. One of my favorite things to do when I travel is to shop from cute little local stores 🙂

Oh and It’s my birthday today, but it doesn’t feel like it, cause I’m really sick so I’ll be staying on the couch watching movies all day. Have cancelled all the plans for the day to just try to get healthy. I hope you guys are having a better day! Xx

//

Beställde två stycken kuddfodral i blå/vitt-randigt från ellos förra veckan, det gör ju så mycket att byta ut lite kuddar då och då för att få en helt ny look i hemmet, dessa kostade dessutom endast 49kr. Äger ju bara svart/vita kuddar så jag tyckte det var kul med lite färg, även om det är väldigt diskret! 😉 Väskan som ni ser hänger på dörren köpte jag på en Lokal-butik i Valencia, perfekt att ha hängandes i hemmet eller som strandväska. Att handla i lokala butiker när jag reser är bland det bästa jag vet 🙂 

Jag fyller visst år idag också, ligger dock nerbäddad sjuk i soffan så det blir inget firande som det var tänkt. Ska bara försöka kurera mig så gott det går. Anton har ialalfall varit en klippa och försökt att få denna dag så bra som möjligt, film och gotta tillsammans får denna dag bestå av helt enkelt. Kram på er! 

Love,

Kiki

  1. skriver:

    Grattis!!! Och krya på dig!
    <3<3<3

Comments are closed.

LOADING..