Affordable Bags

bykiki-bags

 

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here 8. here 9. here

Since I’ve spent most of my day on the couch I took the opportunity to check out some affordable bags for you. In the spring/summer I love to wear brown/nature bags, my favorites are by far number 1,2 and 3. Perfect beach bags or to just have hanging in your home as a pretty detail 🙂 Happy shopping darlings!

//

Eftersom jag har spenderat mest hela dagen på soffan så passade jag på att kika på lite prisvärda väskor åt er. Under våren/sommaren så tycker jag att bruna/naturfärgade väskor är så himla fint. Mina favoriter ovan är helt klart första raden, som jag nämnde i tidigare inlägget så passar dom lika bra som strandväska eller att ha hängandes i hemmet som en snygg inredningsdetalj 🙂 Happy shopping raringar!

Love,

Kiki

LOADING..