Nice Cream

bykiki-nice-cream-2
bykiki-nice-cream

 

Hey Peeps!

My friend Ida came over for breakfast this morning so I made us nice cream with berries and coconut. Many of you have been asking for more healthy recipes so here you go! 🙂 I mixed one boiled beet, two bananas, one squeezed orange, frozen blueberries and lots of frozen strawberries. Very simple and very yummy! I topped it with bananas, fresh blueberries, strawberries and coconut flakes. I think it’s hard to find a more colorful breakfast bowl 😉

//

Hej vänner! 

Min fina vän Ida kom över på frukost i morse så gjorde ”nice cream” med färska bär och kokos. Mixade en kokad rödbeta, två bananer, pressad citron, frysta blåbär och rätt så mycket frysta jordgubbar. Väldigt enkelt och väldigt gott! Jag toppade med skivad banan, färska blåbär och jordgubbar och lite kokosflingor. Färgstarkare frukost-skål får man nog lite efter 😉 

Love,
Kiki

LOADING..