Spring favs

bykiki-nly

 

1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 7. here

Hey babes!

Here’s some of my spring favorites right now, I’m not a pink girl like what so ever but this spring I have fallen in love with powder pink. I’m really excited to show you some pink looks on the blog during our New york and Mexico trip in April. We have booked our trip now btw so we are off to New york the 4th for three days and then we are heading to Mexico for a week.

//

Hej vänner! 

Här har ni några vår-favoriter just nu. Jag är verkligen inte en rosa tjej egentligen, jag äger nog knappt ens några rosa plagg. Men denna vår har jag kärat ner mig i puderrosa. Ser fram emot att visa er lite rosa looks på bloggen under vår resa till New york och Mexico. Resan är förresten bokad och klar nu så vi åker till New york den 4e april för 3 dagar där sen åker vi till Mexico i en vecka! 🙂 

Love,

Kiki

LOADING..