From My Iphone

bykiki-frommyiphone

Hey Darlings!

So this time I have collect more random photos with my phone that I haven’t posted on instagram or anywhere else. Most of them are from our trip to Valencia, it’s always easier to shoot more when you travel, at least it’s more fun! 😉

//

Hej hjärtan! 

Så denna gång har jag lyckats samla ihop lite fler bilder med telefonen som jag inte visat på instagram eller någon annanstans. De flesta bilderna är tagna i Valencia, det är alltid enklare att fota när man reser, eller det är åtminstone roligare 😉

Love,

Kiki

 1. Tack för svaret!! Ska testa att köra serum+kräm över natten och sedan bara kräm dag så kanske det blir bättre 🙂

 2. ISA skriver:

  Dina vardagsbilder är som mina drömbilder, haha! så härligt varje gång man kikar in här <3

 3. Hej!!

  Jag har en liten fråga angående m picaut produkterna, såg att du också använder dem men hur använder du serumet och krämen? Använder du det tillsammans dag och natt? Jag har nämligen testat att göra det men det känns som om det blir för mycket och huden reagerar, men har hört så bra om serumet liksom 🙂

  Ha en fin dag!!

  1. kiki skriver:

   Hej, Ja det är ju säkert olika från person till person, ibland använder jag bara serumet och ibland båda, det beror lite på hur huden känns för stunden. En kompis till mig däremot använder bara krämen så det är som sagt väldigt olika. Jag personligen skulle inte klara mig utan serumet, helt klart den bästa produkten jag haft till ansiktet 🙂 Kram

 4. Anna skriver:

  Började precis att läsa din blogg och du är helt underbar! Men undrar bara om du skulle kunna göra ett inlägg om hur du kan få så fina bilder och filter! xoxo

Comments are closed.

LOADING..