Q&A Part I

Hi Kiki!! I would like to know when is your bday? And hiw ol are you? All these things you do (photografy, interiors, fashion) are your hobbies? Do you have any hobbies yo do not post on your blog? 😀 Love Andy // Hej Kiki!! Jag skulle vilja veta när din födelsedag är? Och hur gammal är du? Allt som du gör som fotografering, inredning och mode är det dina hobbys? Har ni några andra hobbys som du inte visar på bloggen? 😀 Love Andy
Hey!! My birthday is actually this Saturday (March 26) and I’m turning 24. Ya I guess those things are both my hobbies and my job. I don’t think I have any other specific hobbies I haven’t showed you more than to spend time with my family and friends and to work out 🙂 Xx // Hej!! Min födelsedag är faktiskt på lördag (26 mars) och då fyller jag 24 år :). Ja jag antar att dessa saker är min hobby men även mitt jobb. Utöver de jag visar här så har jag nog inte någon speciell hobby mer än att resa, spendera tiden med familj och vänner och att träna 🙂 Xx 

What stores do you shop most your interior decoration at? // Vilka affärer handlar du mest inredning på? 
I shop most of my interior at Ellos, Bruka, Granit and rum21. // Hej! Jag handlar mestadels av min inredning på Ellos, Bruka, Granit och rum21. 

bykiki-interior-bedroom-6

Why aren’t you a vegan and have you watch Cowspiracy and Earthlinges? // Varför är du inte vegan? Har du sett Cowspiracy och Earthlinges?
 I guess I can’t answer why I’m not a Vegan but maybe it’s because I grew up with not being a vegetarian/vegan. But I’ve been thinking of trying to be vegetarian for a period but I don’t think I can go all Vegan right now, but who knows, maybe I will in the future. No I haven’t watch any of those but I’ve heard about them and I’ll watch them one day for sure 🙂 Xx // Hej! Oj, varför kan jag inte svara på, jag antar att jag växt upp med att inte vara vegan/vegetarian. Tror heller inte att jag skulle klara av att vara Vegan just nu, men däremot så har jag funderat på att testa på att köra vegetariskt en period. Nej jag har inte sett någon av dom men har hört talas om dom dokumentärerna, ska absolut se dom någon dag! 🙂 Kram

bykiki-josefinekstrom-breakfast1

Hi Kiki, do your friends call you Kiki or Kristin? Where is the best place you would recommend to travel too that is affordable? Your Thailand photos were amazing // Hej Kiki, kallar dina vänner dig för Kiki eller Kristin? Vart är den bästa platsen att resa till som är billigt tycker du? Dina Thailand-bilder var helt fantastiska
Hii! My swedish friends actually call me Kicki and my north american friends call me Kiki, Anton and my family says both Kicki and Kristin 🙂 Thailand is really cheap and very beautiful as well so I can warmely recommend you to go there. // Hej! Mina vänner kallar mig faktiskt för Kicki och mina Nordamerikanska vänner säger Kiki. Anton säger däremot alltid Kristin och min familj säger både Kristin och Kicki :). Thailand är super-billigt och väldigt fint så de kan jag varmt rekommendera. Kram 

bykiki-travel-krabi-7

How do you do you makeup? You always look so fresh and pretty! How often do you work out and please share more exercises you do, your body is TO DIE FOR! Can you also share more healthy recipes that you like? XOXO // Hur sminkar du dig? Du ser alltid så himla fräsch och snygg ut! Hur ofta tränar du och snälla dela med dig av lite övningar, din kropp är TO DIE FOR! Kan du inte dela med dig av lite mer nyttiga recept som du gillar? XOXO
Hey! Aw thank you!! I wear a very simple makeup, maybe I can show you a little tutorial one day. It depends, when I travel I usually don’t workout at all, but when I’m home I’m trying to workout at least 3-5 times a week. Ya, I can try to share more healthy recipes and exercises on the blog 🙂 Xx// Hej! Åh med tack vad gullig! Jag sminkar mig väldigt enkelt, jag kanske kan visa en tutorial någon dag. Det beror på, när jag reser skjuts tyvärr träningen åt sidan men när jag är hemma så försöker jag träna runt 3-5 gånger i veckan. Jag kan absolut försöka blogga om mer nyttiga recept/övningar här på bloggen 🙂 Xx

bykiki-fitness-10

Hey! I was wondering how tall you are? Just discovered your blog, it’s really amazing! // Hej! Jag undrar hur lång du är? Har precis hittat din blogg och den är verkligen amazing!
Hey! Thank you, I’m glad you found me! 🙂  I’m 5,5 feet tall (167cm) Xx// Hej! Tack, vad kul att du hittade hit! 🙂 Jag är 167 cm lång! 🙂 Kram

HI BEATIFUL!!!♥ WHAT’S YOUR JOB???? YOU ARE INTERIOR DESIGNER?? KISSES FROM ARGENTINA! ♥♥♥
Heey! I work with my blog/instagram at full time 🙂 I’m not an interior designer I just love interior design 🙂 XX 

bykiki-home-interior-5

Do you have any good tips on how to get your blog big? How did you get so many followers on instagram? Do you think many of your readers find you on instagram and that it has helped your blog to grow? You have such a nice blog!! 🙂 <3 // Har du några bra tips till hur man får sin blogg stor? Hur gjorde du för att få så många följare på instagram? Tror du att många från din instagram hänger med till bloggen och att den har hjälpt mycket? Så fin blogg har du!! 🙂 ♡
Hey, thank youu! 🙂 I think good quality and a nice theme is very important. If you wanna grow big on instagram I would recommend you to post pictures with good quality, don’t just throw something out there just to post something, try to have a good theme and a nice feed. If you get your instagram big I think it will be easier to make your blog grow as well Always make sure to write captions on instagram that makes your followers curious. I totally think Instagram is the biggest reason why I have got many readers to my blog. I always ”promote” my blog on my instagram. Xx <3 // Hej, men tack så mycket! 🙂 Jag tycker att bra kvalité och en ”röd tråd” är det viktigaste. Om du vill växa på instagram så tycker jag att du ska satsa på bra bilder, släng inte bara ut någonting bara för att lägga upp något utan försök att ha få ett snyggt flöde med bilder som passar in med varandra. Får du många följare på instagram så är det helt klart lättare att få en större blog, försök att göra dina följare nyfikna på instagram så att dom går till bloggen för att läsa/se mer. Jag tror absolut att det är tack vare instagram som min blogg har växt så pass mycket 🙂 Kram<3 

bykiki-thailand-kohlipe-12

What camera and lens do you use? // Vad använder du för Kamera och Objektiv?
Hey! I’m shooting with a canon Eos 6D and a Tameron 24-70 mm lens // Hej! Jag fotar med en Canon Eos 6d och ett Tameron 24-70 mm objektiv

I’ve been asking couple of times, I wonder where your magazine holder is from?  // Har frågat några gånger nu och undrar igen vart ditt vita tidningsställ på väggen är köpt? 🙂
Hey! Oh I’m sorry I haven’t answered, I tried to look up what brand it was but I couldn’t figure it out, I have bought it at EM möbler were I live. // Hej! Åh förlåt att jag inte svarat, har försökt kollat upp vilket märke det var men kunde inte hitta något. Jag har iallafall köpt det på EM möbler i Valbo 🙂 

IMG_8170

 

Hey! You’ve mention that you and Anton are planning on building a house in a few years, but what would happen if Anton signs an NHL contract?  Would you move with him and what would happen with your plans on building a family and a house? Would be so happy if you answered my question 🙂 Your blog is really amazing!!! Xx // Hej! Du säger att du och Anton planerar att bygga ett hus i Gävle inom ett par år, men jag undrar hur detta kommer gå om Anton skulle skriva på för ett NHL-lag? Kommer du då att flytta med honom, och hur kommer då era planer med att bilda familj och bygga hus gå? Skulle vara jättekul om du svarade på min fråga 🙂 PS. Din blogg är helt fantastisk!!! Kramar
Heyy! Aw thank you! Gävle have always been and will always be our hometown so if Anton would sign with the NHL we would still build a house when and if we find a good property. Non of our plans would really change if he signed with the NHL, we would still build/buy a house and have family in the future no matter where we live 🙂 If Anton signed somewhere else than in Brynäs I would totally move with him, I think it’s a great experience, we are still so young and have the our whole life in front of us, so I would just be very excited to explore a new country/city together with him. I can also bring my work all over the world so it doesn’t really matter where we live :)Xx // Hej! Åh tack vad gulligt! 🙂 Gävle har och kommer alltid att vara vårt hem så om Anton skulle skriva NHL-kontrakt så skulle vi fortfarande bygga eller köpa hus i Gävle. Inga planer skulle väl egentligen förändras om vi flyttade, vi skulle ändå bygga hus och bilda familj i framtiden vart vi än bor i världen 🙂 Om vi inte är i brynäs nästa år så kommer jag absolut att flytta med Anton, jag tycker att det är en grym upplevelse, vi är fortfarande väldigt unga och har hela livet framför oss, så jag har absolut ingenting emot att få upptäcka världen lite mer tillsammans med Anton. Jag har ju dessutom ett jobb som jag kan bära med mig överallt oavsett vart vi bor i världen 🙂 Kram! 

bykiki-amsterdam

 1. pauu skriver:

  Hey Kiki, I love yur iPhone cover, one that looks like green or blue marmol, where is it from?

 2. Robert skriver:

  Åhh, blir nästan tårögd. Tråkigt att Anton lämnar. Men han ska ha ett stort lycka till!
  Nu kommer jag sluta följa Brynäs och kolla på Vancouver istället, hoppas han klarar av att spela i NHL! Måste bli starkare och sluta filma så kommer det gå gallant.

  Lycka till!

 3. Mickis skriver:

  Fina men besviken när du sa att Anton skulle vara kvar i Brynäs men han byter :/

  1. kiki skriver:

   Ja, det är ju tyvärr de vi måste säga innan saker och ting är signat och klart :/ men Brynäs finns alltid kvar och står oss väldigt nära så vem vet om vi kommer tillbaka i framtiden 🙂 kram

 4. mell skriver:

  Heyyy we have the same birthday!! I’m turning 18 tho 🙂

  I really love your blog but for some reason I haven’t commented earlier! It was nice to get to know you a little better with this post 🙂 x
  You also give me sooo much inspiration so thank you ♡

 5. Micke skriver:

  Hej,

  Hälsa grattis till Anton!
  Välförtjänt.
  Nu blir det tyvärr kval för Brynäs utan Greg, Anssi och Anton. De tre skulle kunna vinna guldet på egen hand. Tråkigt för oss som hejar på Brynäs men så är det.

  Lycka till i NHL nu Anton, man hann inte njuta av tiden du var i Brynäs… Vi syns om 10 år!

  MVH

Comments are closed.

LOADING..