Stripes & Suede

bykiki-valencia-outfit-38
bykiki-valencia-outfit-32
bykiki-valencia-outfit-43
bykiki-valencia-outfit-30
bykiki-valencia-outfit-25

 

Off shoulder top from Ellos | Skirt from H&M | Bag from Valencia | Sunnies from Nividas | Watch from Kapten & Son

Hey babes!

Sorry for the bad update here on the blog! But the first three days we were so busy filming with Licor 43 in Valencia, we’ve been working with the most amazing people! Then when we were suppose to fly back to Sweden yesterday all flights got cancelled because of a strike in France, so no planes have been allowed to cross France the passed two days. So Norwegian sent all the passengers to the most shitty hotel in Alicante, our room stunk old smoke and the wifi was so bad. But now the Licor 43 team have manage to book us a new flight back, so hopefully this one won’t get cancelled in the last minute again. Well, It is what it is I guess, I’m just so thankful that the Licor 43 team have helped us with everything, they have really been so so helpful in this situation! 🙂

//

Hej vänner! 

Sorry för den dåliga uppdateringen dessa dagar! Men de första tre dagarna i Valencia var vi så upptagna med att filma med Licor 43, vi har jobbat med de absolut snällaste och finaste människorna här i Spanien. Men sen när vi skulle flyga hem igår eftermiddag så fick vi reda på att vårt flyg var inställt ungefär 15 min innan avgång och att alla plan hela dagen skulle bli inställda pga en strejk i Frankrike som gjorde så att inga plan fick flyga över Frankrike. Så Norwegian skickade alla passagerare till ett vidrigt hotel i Alicante, vårt rum stank rök så de sved i ögonen haha. Wifi var heller inte de bästa så kunde inte logga in på datorn. Men de är som de är, nu sitter vi iallafall på flygplatsen igen tack vare att Licor 43 teamet lyckades boka in ett nytt flyg till oss, så håller tummarna att detta inte också blir inställt 🙂 

Xx,

Kiki

 1. Irene skriver:

  Lovely outfit! Too bad that your Spain trip ended like that, shitty hotel in Alicante but at least lovely city <3

 2. Love your outfit and your style is breathtaking!!! The skirt is amazing and the braids looks beautiful on you 😉 love, xx

 3. Jenny skriver:

  Ok, tack för att du hjälpte till och kolla.

 4. Jenny skriver:

  Så roligt att följa dig! Är lite nyfiken på den fina off-shoulder toppen från Ellos men jag kan inte finna den på hemsidan. Kan du länka till den? Tack

  1. kiki skriver:

   Den verkar tyvärr vara slutsåld :/ kram

 5. LOVE THE BAG – do you know the name of the model?

Comments are closed.

LOADING..