Hola Valencia

bykiki-valencia-8
bykiki-valencia-5
bykiki-valencia-6
bykiki-josefin-ekstrom-2
bykiki-valencia

 

Hola Darlings!

Valencia has been SO good to us! Yesterday we just strolled around and explored the city a bit, we stopped by the food market to get some food, food markets are my favorites! Then we went to visit some really good local stores where we did some shopping. Bought a few new things that I’ll show you later! I will for sure come back to Valencia again soon, I love it here!

//

Hola mina vänner! 

Valencia har verkligen varit SÅ bra! Igår strosade vi bara omkring, var bland annat förbi en mat-marknad för lite street food, det är för övrigt bland de bästa jag vet! 🙂 Sen var vi och spanande in några Lokal-butiker där det även blev lite shopping, köpte några riktigt fina grejer som jag ska visa er sen 🙂 Kommer verkligen komma tillbaka till Valencia snart igen, helt underbar stad! 🙂

Xx,

Kiki

LOADING..