Latest Order

bykiki-ellos

 (Adlinks) 1. Here 2. Here 3. Here .

I made an order at Ellos the other day, been in love with the round ray bans for so long so I finally got the guts to order a pair 😉 I also ordered new pillows for our bedroom, have had our big pillows in the back of our bed forever so I think it was time to get some new once. I saw them in Stockholm last time I was there and I fell in love with them.

//

Jag gjorde en liten beställning från Ellos häromdagen, har suktat efter ett par runda ray bans alldeles för länge så jag fick äntligen modet att beställa dom! 😉 Beställde även två nya kuddar till sängen, har haft våra bakre kuddar i sängen jätte länge så det var verkligen på tiden att skaffa ett par nya, det är alltså dom stora dekorationskuddarna jag pratar om, såg dom i Stockholm sist jag var där och blev helt kär i materialet på dom. 

Love,

Kiki

Comments are closed.

LOADING..