Latest Interior Purchases

bykiki-lagerhaus-2
bykiki-lagerhaus
bykiki-bruka-4
bykiki-bruka-3
bykiki-bruka-2
bykiki-bruka

 

When I was in Stockholm this monday I bought a new kitchen towel from Bruka design and two new pillow cases for our new couches. I also bought another wooden cutting board (I can’t get enough) and new salad servers in wood from Lagerhaus. I love to mix wood, fresh herbs, concrete and white in the kitchen, so fresh!

Later today I’m going to Stockholm to stay the night, I have an early flight to Spain tomorrow so it’s better to be closer to the airport. I’m so excited to see Valencia for the first time 🙂

//

När jag var i Stockholm i måndags så köpte jag två nya kuddar från Bruka till vår nya soffa från Rum21. Jag köpte även ytterligare en skärbräda i trä från Lagerhaus (kan verkligen inte få nog) och nya salladsbestick i trä 🙂 Älskar verkligen att mixa trä, färska kryddor, betong och vitt i köket, så snyggt! 

Senare idag så åker jag till Stockholm, mitt flyg till Spanien går super tidigt imorgon så bättre att vara lite närmare flygplatsen 🙂

Xx,

Kiki

LOADING..