Randoms

bykiki-fashion-snapshots-6
bykiki-randoms-3
bykiki-randoms
bykiki-josefinekstrom
bykiki-interior-decoration-11
bykiki-brunch-2

 

Warmer weather and brighter days means more photos! Yay! Finally I can start collect random snapshots and put them together in one separate post again.

Tonight we are a bunch of people from the team that will be going out for dinner at Kalles, it’s probably our last dinner together before everyone goes separate ways. This is probably the worst time of the year, it’s when everyone goes separate ways for the summer and some of the people you got to know during the season you might not even meet again. So I’m really glad we all are getting together for one last time tonight 🙂

//

Varmare grader och ljusare dagar betyder mer bilder åt folket! 🙂 Äntligen så kan jag börja ta mer random-bilder i vardagen och lägga upp i ett separat inlägg. Detta är personliga en av mina favorit-inlägg under sommaren. 

I kväll så är vi ett stort gäng från laget som ska ut och käka på kalles, det blir förmodligen våran sista middag ihop innan alla går skilda vägar. Det här är nog den jobbigaste tiden på året, när alla som du lärt känna under säsongen går skilda vägar och många av dom kommer du kanske inte ens att träffa igen. Men det ska iallafall bli super mysigt att träffa alla ikväll en sista gång innan sommaruppehållet 🙂 Kram på er!  

Xx,

Kiki

  1. Maren skriver:

    Hvor er de søte små skålene ifra?

  2. Lova skriver:

    Vart är den gröna tröjan med kedja från? Du är inspiration :D! Grym!

  3. ISA skriver:

    jaaaa dina vardagsbilder = tumme upp! <3

Comments are closed.

LOADING..