From My Iphone

bykiki-frommyiphone

 

Here’s some random photos from my iphone that I haven’t showed you before. I’m glad you are enjoying these posts where I show you picture I probably wouldn’t have shared with you otherwise.

Today I went to the gym to work my lower body and then I’ve been chilling at home. Had wine with some friends last night so I’m a lil bit tired today, I’m not gonna lie! 😉 But I’m glad I still made it to the gym though. Tonight me and A are going to watch a movie at home and have pizza. Perfect sunday. Hope you all had a good weekend!

//

Här har ni några olika bilder från min telefon som jag inte visat er tidigare. Så kul att ni uppskattar dessa inlägg för jag gillar dom verkligen, så kul att de bilder som bara ligger och skräpar faktiskt kommer till användning 😉 

Idag har jag varit och kört ett ben-pass på gymmet och sen har jag bara tagit det lugnt hemma, så välbehövligt. Drack lite vin med några vänner igår så lite seg känner man sig allt idag, trots att man gick him tidigt 🙂 Men jag är iallafall glad att jag tog mig iväg till gymmet på ett relativt bra pass. Ikväll blir det bara film och pizza-mys hemma med A 🙂 Hoppas ni haft en bra helg!  

Xx,

Kiki

  1. Lækre billeder! Hvor er dine yoga pants og lace top fra? 🙂

  2. Lækre billeder! Hvor er dine yoga pants og lace top fra? <3

Comments are closed.

LOADING..