Saturday Morning

bykiki-interior-livingroom-8
bykiki-interior-livingroom-5
bykiki-interior-livingroom-2

 

Couches from Rum21 | blanket from ellos | Cactus from Granit | Pot from Bruka design | Table from Kasenberg

Loved waking up to a sunny apartment this mooring, so I shot some more pictures of our couches from Rum21. I’m so happy with the result, it’s so nice to have people over and hang in the livingroom now when you can sit face to face and talk 🙂 Today I’m going to enjoy the lovely weather for a bit and then I’m going to run my last miles of my challengebykiki and then I’m going to the rink to watch the second play in game, Anton have also been voted as the most valuable player of the season, so I’m really excited to see him receive the gold helmet before the game today.

//

Så härligt att vakna upp i en solig ljus lägenhet imorse, så passade på att ta lite mer bilder på sofforna från rum21. Jag är verkligen så nöjd med resultatet, så mysigt att ha folk över nu när man kan sitta face to face och prata i vardagsrummet 🙂 Idag ska jag njuta lite av de soliga vädret, sen ska jag springa de sista kilometrarna av min utmaning och efter de ska jag åka och kolla på grabbarnas andra play in match, Anton har även blivit framröstad som den mest värdefulla spelare denna säsong så de ska bli kul att få se när han tar emot guldhjälmen idag innan matchen 🙂 Hoppas ni har en fin dag vänner! 

Xx,

Kiki

LOADING..