Adidas favorites

bykiki-adidas

 

Tights from here | Top from here | Shoes from here

Hey babies!

Here’s three of my favorite items from adidas right now. I need those tights in my life. I mean, in those things I’d run to the gym! 😉 At least that’s what I think I would do! 😉 I already have the superstar sneakers, but they have been my favorites as you could tell if you saw them. Good thing I just ordered another pair but in all white.

//

Här har ni tre Adidas-favoriter just nu. Need those tights in my life, asap. Jag menar, i dom träningskläderna skulle man ju studsa iväg till gymmet, eller hur? 😉 Skorna från adidas har jag redan men dom börjar lida mot sitt slut, har verkligen använt dom flitigt, så beställde ett par i helvitt nu som jag förhoppningsvis får hem nästa vecka 🙂 Trevlig helg på er raringar!

Xx,

Kiki

  1. Blev minst sagt inspirerad träningsmässigt nu! De där tightsen var verkligen snygga!

Comments are closed.

LOADING..