How I Edit My Instagram Pictures

Namnlöst-2
Namnlöst-4
Namnlöst-3
Namnlöst-5
Namnlöst-6

 

There is so much you can do with your smartphone photos, I use to always think that my camera took the best photos, but now, I almost think that my iphone photos has more personality than the pictures I take with my camera.

In the pictures above I’ve been using the VSCO Cam which I’ve told you before, but many of you wanted to know what filters I use. My favorite VSCO filter is by far the A5 filter, you have to download it if you don’t have it already. The last picture with the little kitten turned out really dark and bad, so I started with brightening it up and then I used a little bit of the A6 VSCO filter.

//

Det är så mycket man kan göra med sina smartphone bilder, jag har alltid trott att min systemkamera har tagit de bästa bilder, det är ju ingen tvekan om att dom bilderna blir i bäst kvalité, men jag tycker faktiskt att bilder med mobilen ger mest känsla och personlighet.

Som jag nämt tidigare så använder jag VSCO cam appen när jag redigerar mina bilder på telefonen, men många av er ville veta vilket exakt filter jag använder. Mitt favorit-filter är utan tvekan A5-filtret (du måste ladda ned de om du inte har gjort de redan). Den sista bilden med kissen blev en väldigt mörk och dålig orginal-bild, så den började jag med att ljusa upp i VSCO-appen, sen använde jag lite grann av A6 filtret. Så VSCO it is mina vänner, de är där jag gör de mesta med mina bilder 🙂 Kram på er! 

Xx,

Kiki

 1. skriver:

  I vilket program gör du en del av bilden ljusare och hur gör man?

 2. Dina instagrambilder är verkligen såå fina! VSCO är sjukt bra!

 3. Jackie skriver:

  Oh okay!! Thanks! 🙂

 4. Hur laddar man ner nya filter i VSCO?

  1. kiki skriver:

   Swipa vänster så du får fram menyn och där står de shop, klicka där så kan du ladda ner fler filter, måna är gratis 🙂 kram

 5. Jackie skriver:

  Yes if you could explain how you whiten in the photoshop app would be great! Always wanted to know!!

  1. kiki skriver:

   I ment to write, I whiten it in photoshop, not on the app. So if the picture is too yellow, I use to email the picture to myself and then I make the yellow parts in black and white 🙂 xx

Comments are closed.

LOADING..