Linas Matkasse

bykiki-linas-matkasse
bykiki-linas-matkasse-7
bykiki-linas-matkasse-11
bykiki-linas-matkasse-9

 Hej raringar!

Den senaste tiden har jag och Anton varit så less på matlagning, att varje dag klura ut vad man ska äta, oftast har man ju några rätter man kör på och det blir ju rätt så randigt, håller ni inte med? Så den här veckan provar vi i samarbete med #LinasMatkasse, helt enkelt Linas matkasse där man får hem 5 stycken recept och ingredienserna till recepten till dörren. Första rätten jag gjorde var Toscansk fisksoppa med surdegs-baguette, himmelskt gott! Nedan hittar ni receptet om ni skulle vilja prova hemma! 🙂
Fräs lök och palsternacka i en kastrull med olja, pressa i två vitlöksklyftor, ha i 1 msk fänkålsfrön, 1 msk tomatpuré och 1 tsk torkad timjan och låt fräsa i ca 3-4 minuter. Ha sen i 1 liter vatten, 2 tärningar grönsaksbuljong, 1 msk vitvinsvinäger, 1 tsk socker, 1 tsk sambal oelek, en ask körsbärstomater och 1 dl vispgrädde. Låt sen sjuda i 8-10 min eller tills palsternackan är mjuk. Salta sen Sejryggen (fisken), skär den i kuber och låt dom sjuda 4-6 min i soppan. Toppa sen med hackad bladpersilja och servera med baguette. 

Var så galet lyrisk i måndags när vi fick hem varorna, allt var så färsk och fräscht, sprang runt och sa till Anton 200 gånger tror jag hur kul jag tyckte de skulle bli att prova lite nya rätter haha, lite småtjatig sådär ibland jag! 😉
Hursomhelst, så galet skönt att få hem mat tilldörren med färdiga recept. Om ni använder denna länk när ni beställer så får alla nya kunder prova en matkasse från 299 kr, ni får dessutom en energimix värd 99kr på köpet, gå in HÄR för att se de olika alternativen ni kan beställa. Ni kan även använda koden TACKBYKIKI för att utnyttja erbjudandet men den kommer automatiskt upp om ni beställer via länkarna 🙂

Xx,

Kiki

 1. What is your filter in this pics please? I love it!

 2. Anonym skriver:

  Fast i vegetariskt finns ju mjölk och ägg och det är ju typ det äckligaste som finns! Bröstmjölk och höns-mens 🙁 Blääääää

  1. kiki skriver:

   Bra att du har så starka åsikter tycker jag. Jag imponeras verkligen av veganer/vegetarianer och hoppas på att i framtiden kunna gå över till mer vegetariskt/vegansk mat/dryck (Y) kram

 3. Blir det inte väldigt mycket mat om man är två? Eller vilken kasse tog ni? Minns att portionerna var ganska väl tilltagna.

  1. kiki skriver:

   Jo det blir rätt så mycket mat, men perfekt till matlåda dagen efter tycker jag ☺️ kram

 4. Anonym skriver:

  Så synd att det inte finns en vegansk matkasse så man kan äta riktig mat istället för en massa trams :/

  1. kiki skriver:

   Du får maila in ett klagomål till linas om det inte finns vegetariskt om du vill beställa de 🙂 kram

 5. Sara skriver:

  Äntligen recept! Är ni nöjd med linas? 🙂 kram

Comments are closed.

LOADING..