#Challengebykiki is back!

bykiki-aimn-sportswear-11
bykiki-aimn-sportswear-8

Tights from Aimn sportswear

Hey Babes! My workout challenges are back! Yay! 😉 I’m going to start the #challengebykiki with a challenge I already have shared but I really liked this one so I hope you will join me on this! 🙂 You can choose between challenge 1 or 2, or if you wanna run even further, that’s obviously ok by me! 😉

Challenge 1: Run/jog (try not to walk) total 9 km (5,6 miles) or more, a tip is to divide it in to different days, so run like 2,5km (1,5 miles) 2,5km(1,5 miles) 4km (2,5 miles) or however you would like to divide it. What’s most important is that we have finished 9 km before next Sunday 🙂

Challenge 2: Run/jog 15 km (9,3 miles) or more, a tip is to divide it in to different days, I’ll be running 8km (5 miles) one day and 7km (4,3 miles) one day. But you can also do shorter distances and divide it in more days. What’s most important is to be finished before next sunday 🙂

I’m so pumped to have you joining my workouts again, I’ll do my best to share #challengebykiki every week but don’t be surprised if I only post it every other week.

If you want I would be really happy if you shared your workout with me with the tag #challengebykiki on instagram. Let’s do this! 🙂

//

Hej vänner! Mina träningsutmaningar är tillbaka, yaaaaay! 😉 Jag börjar #challengebykiki med en utmaning som jag redan haft men som var en av mina favoriter och jag hoppas att så många som möjligt joinar mig! 🙂 Du kan välja mellan utmaning 1 eller 2, eller om ni vill springa ännu längre så är det såklart helt ok med mig! 😉 

Utmaning 1: Springa/jogga i valfritt tempo (helst ej gå) minst 9 kilometer innan veckans slut, om ni vill springa allt på en gång eller dela upp det- de väljer ni själv men innan nästa Måndag ska vi ha tagit oss minst 9 kilometer, ett tips om ni inte orkar 9km direkt är att dela upp det i t.ex 2,5km 2,5km 4km eller hur ni vill, men bestäm er att målet ska vara att ta er 9km innan veckans slut.

Utmaning 2: Spring/jogga minst 1,5 mil innan veckans slut, om ni vill springa 1,5 mil direkt eller dela upp det väljer ni såklart själv. Jag kommer att dela upp mina i 8km och 7 km. Men det går som sagt lika bra att dela upp det i kortare sträckor om man känner för det. Men målet ska vara att ta oss minst 1,5 mil.

Dela gärna med er av er träning med taggen #challengebykiki på instagram så att jag kan spana in vilka som är på! 🙂 Nu kör vi! 

Xx,

Kiki

 1. Jenna skriver:

  Kommer du fortsätta med challenge by kiki? Det vore väldigt roligt! 🙂

  1. kiki skriver:

   Jag vet faktiskt inte, håller på att funderar ut lite andra träningsrelaterade inlägg 🙂 kram

 2. Yey, äntligen!

 3. Sara skriver:

  Yay

 4. Woho härligt med en utmaning igen!

Comments are closed.

LOADING..