Vegan Morning

bykiki-vegan-breakfast-3
bykiki-vegan-breakfast-4

 Good morning peeps and happy friday!

I started my morning with making a vegan breakfast, so I thought I could share the recipe with you. In the bowl you can find ”nice cream” made of fresh mango, frozen strawberries, one and a half banana (I used the other half for decorating) and a little bit of Alpro almond drink, mix it together in your juicer or mixer (I used our really good mixer). Then I made a piece of crispy bread with avocado and my morning latte as usual but with alpro almond drink instead of milk.

 //

Godmorgon raringar och glad fredag på er! 

Jag startade min morgon med att göra en vegan frukost, så tänkte att jag kunde dela med mig av receptet när jag ändå hade lagt tid på att göra en sån fin frukost! 😉 I skålen hittar ni ”nice cream” gjord på färsk mango, frysta jordgubbar, en och en halv banan (jag använde den andra halvan för dekoration) och en liten skvätt alpro mandel-dryck, mixa ihop allting i en juicer eller mixer (jag använder våran grymma mixer), dekorera sen med vad du känner för. Sen drack jag som vanligt min morgon latte men idag skummade jag mandel dryck istället för mjölk och så gjorde jag en smarrig avocado-macka på knäckebröd. 

Xx,

kiki

 1. Hej! Tips på inlägg och som (jag) skulle uppskatta är att samla alla smothierecept i ett inlägg. Tycker dina smothies ser för goda ut och skulle gärna göra dem men antingen så hittar jag inte inlägget eller glömmer att spara. Kram

  1. kiki skriver:

   Tack, vad roligt med tips! Det behövde jag verkligen nu när jag har 0 inspiration! Vänta dig ett smoothie-inlägg nästa vecka! 😉 kram

 2. Yummy in tummy! Kommer gärna över på en sån nicecream snart igen. <3

 3. Du är verkligen en sann och stor inspiration, me like you! <3

 4. Hej, du verkar ju äta goda kyttiga grejer hela tiden (avis)! Och du har en sjuk jäkla kropp!! 🙂
  Hur kan du äta nyttigt hela tiden + träna! Jag har jätte problem med det.. Jag försöker äta nyttigt men sen vill jag alltid ha nåt sött.. Samma som efter jag har tränat, då vill jag ha nåt sött att äta..
  Hur har du börjat ätit nyttigare? Eller har du alltid gjort det?

  1. kiki skriver:

   Hej! Nej Gud jag äter verkligen inte alltid nyttigt! Speciellt inte den senaste tiden, då har jag stoppat i mig av bakelser och godsaker till höger och vänster. Jag strävar inte efter stt äta nyttigt hela tiden, men tränar jag och äter bra och mår bra så har jag inget emot att äta en bulle eller två mellan åt 😉 kram

Comments are closed.

LOADING..