New healthy addiction

bykiki-juica

 

Heyy darlings!

I’ve found a new addiction, a healthy one, thank god! 😉 I’ve got to try Juicas all different freshly made juices and I’m now a big fan. They are all made of fresh fruits and vegetables and are 100% organic. Just how I love it. If you live in Sweden and wanna order some juices don’t forget to use the code Kristin15 for 15% off your purchase 🙂

//

Hej vänner! 

Jag har fått en ny addiction, en nyttig sådan, tack och lov! 😉 Jag har provat Juicas olika färska juicer och jag kan bara säga att jag blev direkt ett stort fan! Dom är gjord på färsk frukt och grönsaker och är 100% organiska, precis som jag älskar de! Bor du i Sverige och vill beställa hem juicer direkt till dörren så kan du använda rabattkoden Kristin15 för 15% rabatt, gäller till slutet av februari 🙂 

Xx,

Kiki

  1. Bea skriver:

    Hej! Jag har velat prova juica i några år nu men jag bor som du även i Gävle och det går ej att beställa hit. Hur går du tillväga?

    1. kiki skriver:

      Hej, är du säker att det inte går nu? Jag fick leverans med dhl bara en dag senare 🙂 det gäller dock att du är hemma den tiden leveransen kommer 🙂 kram

Comments are closed.

LOADING..